Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Oricât de mare ar fi dragostea pe care i-o purtăm partenerului de viaţă, există lucruri pe care nu le putem împărtăşi cu cel de lângă noi. Cu siguranţă, sinceritatea este foarte importantă într-un cuplu, însă de multe ori considerăm că unele detalii trebuie să rămână secrete. Publicaţia americană „Your Tango” a făcut un sondaj în care câteva cupluri au fost invitate să mărturisească cele mai mare secrete pe care le au faţă de partenerul de viaţă, dar şi secretele pe care le-au aflat despre perechile lor.

Vise erotice

„Nu cred că avem secrete mari unul faţă de celălalt. Poate câteva sesiuni de cumpărături în care el ştie că am cheltuit mai puţini bani decât am cheltuit de fapt sau câteva economii pentru cadouri în legătură cu care m-a minţit. Sunt însă câteva vise erotice pe care i le-am ascuns şi sunt convinsă că şi el a avut vise despre care nu mi-a povestit. Dar nu putem controla visele. Cum i-aş fi spus soţului meu că mi-am petrecut noaptea cu Gerard Butler (actor - n.r.)”, a povestit o intervievată.

Probleme cu banii

„Nu văd niciun motiv pentru care l-aş implica în drama problemelor mele cu banii şi de ce l-aş stresa cu lucruri care nu îl vizează direct. Probabil nu voi proceda la fel când vom fi căsătoriţi, însă deocamdată conturile noastre bancare sunt separate, iar grijile noastre ar trebui să fie la fel”, a spus o altă participantă la studiu.

Adevăratul salariu

„La început, când ne-am mutat împreună, minţeam în legătură cu veniturile mele lunare, pentru că voiam să îmi rămână ceva bani pentru cumpărături. Acum, pentru că am decis să ne cumpărăm o casă împreună, a aflat şi a trebuit să îi mărturisesc tot. A reacţionat bine, dar nu trebuia să îl fi minţit”, a declarat una din femeile care au luat parte la sondaj.

Relaţii păstrate cu foştii iubiţi

„Nu l-am minţit cu prea multe lucruri, am avut doar câteva secrete în legătură cu petrecerile surpriză sau cadouri. Cel mai scandalos lucru pe care i-l ascund este însă faptul că încă păstrez legătura cu fostul meu iubit, cu care am avut o relaţie lungă înainte să îl întâlnesc pe soţul meu. Cred că ar reacţiona foarte urât dacă ar afla”, mărturiseşte una din intervievate.

Infidelitate

„Cel mai mare secret pe care l-a avut faţă de mine este faptul că m-a înşelat. Eu am minţit în legătură cu starea noastră financiară, care era mult mai proastă decât avea el impresia. Minciuna mea a ţinut până când maşina noastră a fost confiscată din cauza datoriilor, iar el a crezut că a fost furată. Atunci a trebuit să îi explic”, a povestit o altă participantă.


AFLĂ cele opt secrete ale ORGASMULUI feminin

Citit 1396 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.