UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Union Jack Studio: Din Amsterdam, la Galaţi

Toată lumea la bord! Celebrul personaj Jack Sparrow, din seria „Piraţii din Caraibe”, vă aşteaptă vineri, 26 iunie, de la ora 23,00, la petrecerea „Welcome to Jack’s board”, desigur deghizaţi în piraţi care mai de care mai fioroşi, sau de ce nu, haioşi. La cârma bărcii distracţiei vor fi Dj Gabriell, Dj Krave şi Mc Criss. Sâmbătă, 27 iunie, Union Jack Studio organizează petrecerea „Red light district party” cu un invitat surpriză: Da Phonk din Amsterdam. Din Amsterdam până în Chişinau, Dubai, Singapore şi din Rusia până în Statele Unite ale Americii, DJ Da Phonk ridică în picioare cele mai pretenţioase cluburi din experiența sa dobândită în urma colaborărilor cu cei mai faimoşi artişti. Intrarea costă 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.

Union Jack: Seri cu muzică live 

Weekendul acesta va fi plin de voie bună şi muzică live în Union Jack. Vineri, de la ora 20,00, va fi spectacol oferit de Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru, la „Candy Bar Live”. Sâmbătă, muzica live va fi cântată de „Gusti & friends”, de la ora 20,00, iar duminică, 28 iunie, de la aceeaşi oră, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ioan Badea - vioară, Marcel Iancu - pian, Marcel Smocov - saxofon/clarinet.

Divino: Distracţie cu Kiss Fm

Weekendul începe în forţă în Club Divino. Conceptul retro este la putere, când cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor pot fi ascultate vinerea aceasta, în Divino SummerClub, la petrecerea “Oldies on top”, de la ora 23,00. Intrarea este liberă. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, continuă distracţia cu simpaticii Dj Olix şi MC Dan Finţescu de la Partydul Kiss Fm, ce vor încinge ringul de dans cum numai ei ştiu. Fetele plătesc la intrare 10 lei şi băieţii 20 de lei. 

Paris Cafe: Petrecere românească

Ia românească va fi sărbătorită şi în Paris Cafe, vineri, de la ora 20,00, ce-i drept puţin cu o mică întârziere după Ziua Universală a Iei (24 iunie). „Vom petrece cu muzică romanească din toate timpurile şi avem surprize şi premii pentru toate purtătoarele de ie. Va fi şi un concurs în urma căruia vom desemna cea mai frumoasă ie, pentru care vom acorda un premiu-surpriză”, spun organizatorii.

În Casa Veche: Petreceri pentru studenţi

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri, are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbăta este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00 pot participa la petrecerea „Clubbing party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Club Planet: Distracţie pe terasă

„Take me drunk! I’m home” e numele petrecerii organizată de Club Planet, vineri, începând cu ora 20,00. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Săbiutză şi Bombonika. Petrecăreţii vor avea ocazia să participe la lansarea unei noi linii de produse marca Club Planet. Intrarea este liberă.

SummerTime Pub: Surprizele de vineri

SummerTime Pub organizează ca în fiecare vineri, începând cu ora 21,00, o petrecere exotică cu o mulţime de surprize din partea casei. Muzica va fi asigurată ca de obicei de Dj Seva. Intrarea este liberă. Sâmbătă, petrecăreţii se pot distra la evenimentul „We love summer” alături de Dj Seva şi Mc Sami Habib. Duminică, 28 iunie, vor putea participa la un nou concept de eveniment „Sunday lounge night”. Intrarea este liberă.

Citit 1602 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.