VEDETE: Sylvia şi-a pus sufletul pe... blog!

VEDETE: Sylvia şi-a pus sufletul pe... blog!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sylvia şi-a surprins fanii printr-o serie de postări urcate pe noul ei blog, texte care descriu într-un mod impresionant zbuciumul interior de care a avut parte în ultimii ani, totul culminând cu perioada de dinaintea divorţului de fostul său sot, Andrei. Artista s-a destăinuit fanilor săi, cărora le vorbeşte deschis despre experienţele plăcute sau mai puţin plăcute prin care a trecut de-a lungul anilor. Iată cum a fost înşelată, hărţuită de fostul iubit şi a ajuns să sufere de ulcer din pricina stresului.


Sylvia şi-a surprins fanii printr-un nou post pe blogul său, www.sylvia.ro, în care povesteşte, cu o sinceritate debordantă, dramele trăite din pricina despărţirii de fostul ei iubit, cel care i-a fost profesor în liceu, cu 11 ani mai în vârstă decât ea, relaţie care s-a consumat în timpul facultăţii.

În cadrul postului intitulat „Când este timpul potrivit pentru o despărţire”, pornind de la un citat al lui Octavian Paler, cum că, în general, cuplurile nu ştiu să se despartă la timp şi ajung, trăgând de relaţia şubredă, să se urască, Sylvia povesteşte că, la rândul ei, a avut parte şi de despărţiri „duioase”, dar şi de unele mai puţin plăcute, marcate de hărţuire şi ulcer cauzat de stres.

“Nu spun că am fost corectă cu bărbaţii din viaţa mea, dar nici ei cu mine. Acum, la 31 de ani, bifez în cartea vieţii a patra relaţie, a patra iubire. Prima a durat doi ani, acea iubire de liceu de care o să-mi amintesc toată viaţa zâmbind. Eu, organizatoare de baluri de boboci, el - vedeta liceului, în clasă cu Andreea Antonescu şi având propria lui trupă. Ne-am revăzut peste vreo 10 ani la un concert de-al meu, ne-am povestit vieţile, am râs şi ne-am îmbrăţişat cu drag. (Vezi, am şi eu o despărţire duioasă la activ!). Poate că toate despărţirile devin duioase după 10 ani”, a scris vedeta pe www.sylvia.ro.

Artista continuă însă aducând în discuţie perioada tulburătoare de după despărţirea de cel de-al doilea iubit al său, cel care i-a fost profesor, cu 11 ani mai în vârstă decât ea.

„Iubirea mea de la 18 ani. Stăteam nopţi întregi şi citeam cărţi de filosofie despre tot ce înseamnă dragoste şi “nemurirea sufletului” ca să demonstrez că sunt o femeie demnă de iubit, că sunt suficient de matură şi înţeleaptă să mă ridic la nivelul aşteptărilor unui bărbat. Vreo doi ani am crezut că mi-am găsit alesul, am trăit frumos printre declaraţii de dragoste şi poezii. Sfârşitul a fost şocant, trist şi mi-a declanşat toate durerile psihice, dar şi fizice care mă vor bântui din umbră probabil toată viaţa. Luni de zile am fost hărţuită, ameninţată, agresată, el mergând probabil pe principiul “dacă nu eşti cu mine, nici cu altul nu vei fi”. În perioada aceea gastrita mea s-a transformat în ulcer, am stat zile întregi prin spitale cu dureri groaznice neputând să mănânc nimic, atunci mi s-au declanşat atacurile de panică, refluxul gastric, am slăbit şase kilograme într-o săptămână. Atunci am aflat că domnul profesor mă înşela de un an de zile cu o… elevă (chiar în apartamentul în care locuia una din colegele mele de la A.S.I.A.) când noi eram plecate la concerte. De la cine am aflat ? Chiar de la eleva în cauză, care mi-a rămas prietenă bună şi în ziua de astăzi”, a scris solista pe blogul său. Întreaga destăinuire a artistei poate fi citită pe blogul acesteia, www.sylvia.ro.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1827 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2015 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.