CONCERTE ŞI PETRECERI/ Cum şi unde ne distrăm în acest weekend

CONCERTE ŞI PETRECERI/ Cum şi unde ne distrăm în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Distracţie la maximum în Daily Pub

Orice sfârşit de săptămână aduce experienţe noi şi relaxante la Daily Pub. Pe lângă renumitele concursuri intelectuale organizate aici, în weekend, ritmul muzicii vine spre cei care vor să iasă din rutină. Vineri şi sâmbătă, MC Liviu Stoica este pregătit să transforme o simplă seară de club într-o noapte minunată. În acelaşi local, petrecerea muzicii bune continuă şi duminică, cu Hippie.        

New York Pub - Atmosferă de mare şi stand-up comedy

Weekendul acesta îl poţi încheia cu o porţie de glume şi dansuri în aer liber. Astăzi, de la ora 23,30, Pascal Junior va fi din nou la New York Pub, cu intenţia de a face publicul să adune energie de vară pentru un an. Atât domnişoarele cât şi băieţii au intrarea liberă.

Relaxarea de weekend continuă duminică, 16 august, de la ora 21,30, cu stand-up comedy. Cătălin Bordea, cel care se autointitulează „o glumă a lui Dumnezeu”, va fi gazda gălăţenilor încântaţi de umorul românesc. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Divino Glam Club - Petrecere VIP

Muzica verii nu se opreşte niciodată, iar paşii de dans sunt tot mai înflăcăraţi când vine vorba de o petrecere bună. Un eveniment VIP cu volumul la maximum va fi organizat şi în această săptămână la Divino Glam Club. Sâmbătă, 15 august, DJ Flow şi MC Ony Gee vor fi la butoane, pentru a împărtăşi publicului vasta lor experienţă în muzică. Gazda petrecerii "VIP City Night" anunţă că uşile sunt deschise pentru amatorii de distracţie, într-un club care are grijă de buna dispoziţie. Intrarea este liberă doar pentru fete.

Gazetto Cafe - Muzică în aer liber

Ritmurile unice şi prietenii noi îşi fac loc sâmbătă, începând cu ora 18,00, printre culorile vii de la Gazetto Cafe. Terasa amenajată pentru relaxare şi balansoarele moi sunt pregătite pentru petrecerea de weekend, care va dura până la ora 00,00. Cel care promite să fie o gazdă excelentă la evenimentul desfăşurat în premieră este Anthon John. Gălăţenii interesaţi de eveniment nu vor plăti pentru bilet, intrarea fiind liberă.

SummerTime Pub - Muzica anilor ‘80

Formaţia Andante ajunge din nou în Galaţi astăzi, 14 august, începând cu ora 20,00, şi promite o seară de neuitat, cu muzică bună din anii 80. De asemenea, organizatorii le promit petrecăreţilor surprize din partea casei. Preţul unui bilet este 5 lei.

Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 23,00, este un prilej bun de a petrece pentru cei care adoră distracţia la sfârşit de săptămână. Seara va începe alături de DJ Seva, iar invitaţi speciali sunt DJ Oscar şi MC Coco. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Union Jack Studio - Petreceri de Ziua Marinei

Ziua Marinei este sărbătorită mai devreme în Union Jack Studio. Vineri, 14 august, începând cu ora 23,00, DJ Gabriel vă aşteaptă să sărbătoriţi alături de el şi cele mai bune hituri.

„Be amazing! John Junior is here” este numele petrecerii de sâmbătă, 15 august, ora 23,00. Organizatorii promit o petrecere nebună pe care nu trebuie să o rataţi sub nicio formă. Preţul unui bilet pentru băieţi este 20 lei, iar fetele au intrarea liberă.

Citit 1806 ori Ultima modificare Vineri, 14 August 2015 13:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.