VEDETE/ Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vâlcan

VEDETE/ Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vâlcan
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, sâmbăta trecută. Nunta a avut loc în cadru restrâns, cu doar 60 de invitaţi, pe domeniul Hadar Charlet. Adela Popoescu a împărtăşit cu fanii câteva impresii de la nuntă, pe blogul personal. De la fericitul eveniment, a lipsit însă tătăl lui Radu Vâlcan, care nu a fost invitat. Cei doi nu îşi mai vorbesc de ani buni. Asta însă nu le-a umbrit bucuria celor doi proaspăt căsătoriţi. Iată cum a fost la evenimentul pe care mirii şi l-au dorit cât mai discret.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, sâmbăta trecută. Cei doi au ales să aibă un eveniment restrâns, departe de ochii presei, la care să participe rudele şi cei apropiaţi lor. Au fost în jur de 60 de invitaţi, care au luat parte la o petrecere găzduită de domeniul Hadar Charlet.

La două zile de la eveniment, Adela Popescu a ţinut să le împărtăşească fanilor, pe blogul său personal, cum a fost la nuntă.

"Închid ochii şi îmi amintesc de hambarul visurilor noastre, ce se înalţă semeţ din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1.000 de metri altitudine, doar noi şi… o viaţă înainte în doi.

Alaiul până la biserică, acolo unde toţi cei prezenţi ne-au însoţit pe jos, cu voie bună, sârbă din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu.

Mi-l amintesc pe Radu, fericit şi emoţionat, strângându-mi mâna în biserică. Îmi simt şi acum broderia rochiei de mireasă, cusută manual de Atelier Otilia Brăiloiu, buchetul meu compus din mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă, desăvârşit cu imaginaţie de Dhaniel Nora-Purple Flowers, agitaţia Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei că s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaţilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viaţă, luminat de beculeţe fine, lumânări suave, flori albe ce ieşeau timid din muşchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele urcând timid şi pe masa bufetului suedez şi pe pereţii hambarului.

Cercurile uriaşe de iedere suspendate şi candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simţim că Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viaţa noastră de până acum", a povestit Adela, pe blogul său.

Mesajul a fost postat de Adela din aeroport, chiar înainte de a pleca în luna de miere. Vedeta le-a mai mărturisit fanilor că petrecerea lor a ţinut trei zile, ca în poveşti.

De la fericitul eveniment a lipsit însă tatăl lui Radu Vâlcan, acesta nefiind invitat. Radu şi tatăl lui nu îşi mai vorbesc de nouă ani, iar vedeta a preferat să nu îl invite la cel mai important eveniment din viaţa lui privată.

"Să fie sănătos, nu m-a invitat şi nici nu cred că m-aş fi dus. Radu, chiar dacă-mi poartă numele, este pentru mine un capitol încheiat de ceva timp. Nu am duşmănie pe el, să fie sănătos şi îi urez «casă de piatră!»", a declarat Vasile Vâlcan, pentru Click.

Citit 2752 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.