VEDETE/ Mădălina Ghenea - devoratoarea de bărbaţi celebri

VEDETE/ Mădălina Ghenea - devoratoarea de bărbaţi celebri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Românca a ajuns una dintre cele mai dorite femei ale planetei. Ultima ei cucerire pare a fi Cristiano Ronaldo, celebrul fotbalist al lui Real Madrid. Mădălina Ghenea apare alături de vedeta portugheză într-un clip senzual, care promovează parfumul lansat de fotbalist şi intitulat "Cristiano Ronaldo Legacy". Alegerea româncei pentru un astfel de clip este o mare realizare pentru cariera sa. Decizia i-a aparţinut starului echipei Real Madrid şi de aici au început speculaţiile cum că între cei doi ar exista mai mult decât o relaţie profesională. Pentru Mădălina Ghenea, aceasta ar fi cea de-a treia mare aventură a scurtei sale cariere în show-bizul internaţional.


A fost iubita lui Leonardo Di Caprio şi a avut o relaţie cu actorul Gerard Butler, supervedete din lumea filmului. Mădălina Ghenea are 27 de ani. Şi-a început cariera în modelling la vârsta de 15 ani, pe piaţa italiană. Aici a reuşit să facă podiumuri pentru designeri din Milano, iar apoi a câştigat câteva castinguri pentru reclame. A apărut în clipuri de promovare pentru branduri ca Peroni, Quelle, New Yorker.

Frumuseţea ei sălbatică a fost remarcată rapid de regizori. Dar Mădălina nu s-a oprit aici, ea a atacat vârful industriei cinematografice, iar visul ei e să se impună la Hollywood.

Astfel s-a transformat într-o devoratoare de bărbaţi celebri.

Cel mai important rol într-un film a fost cel din "Dom Hemingway", unde îi dă replica lui Jude Law, un celebru actor britanic. Dar până să ajungă pe platourile unei producţii importante, Mădălina a fost iubita actorului Gerald Butler, pentru mai bine de un an de zile. La braţul acestui macho s-a strecurat în lumea filmului. În acest an s-a lansat o nouă producţie importantă în care joacă, "La Giovinezza" (Tinereţe), a regizorului Paolo Sorrentino, în care apare alături de Michael Caine şi Harvey Keitel.

Mădălina Ghenea are un efect magic asupra bărbaţilor, e extrem de dorită pentru că e o frumuseţe exotică, puternică, proaspătă. Mădălina Ghenea nu are nimic artificial în apariţiile ei, deşi nimeni nu poate băga mâna în foc că nu şi-a aranjat sânii de o voluptate ieşită din comun. De asemenea, buzele pline ale vedetei atrag privirile ca un magnet.

S-a scris mult despre povestea de dragoste dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, o adevărată rampă de lansare pentru starul din România, dar între ei a fost mai mult decât o aventură de o noapte.

Să nu-şi imagineze cineva că românca îşi doreşte un bărbat frumos şi puternic ca să se mărite. Nu, ea îşi doreşte o carieră, îşi doreşte influenţă. Banii nu sunt o problemă pentru ea. Cred că e coadă la uşa dormitorului ei de bărbaţi bogaţi, cu portofelele deschise.

Mădălina Ghenea e prima vedetă din România care şi-a propus să devină un brand internaţional în show-biz şi care are şanse reale. Nu ştie să cânte, nu a urmat o şcoală celebră de actorie, vrea să realizeze acest lucru numai prin frumuseţea ei şi influenţa bărbaţilor la braţul cărora se află la un moment dat.

Va fi foarte interesant de văzut dacă e cineva pe această planetă care o va putea cuceri definitiv?

Sursa eva.ro

Citit 4033 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.