Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Place Pub

Cele mai bune hituri rock vor răsuna astăzi, 9 octombrie, de la ora 21,00, la Rocktober Fest, în Place Pub. Alături de public va fi Over Band. Intrarea este gratuită.

Mâine, de la ora 22.00, va cânta trupa Fără Zahăr, intrarea la concert fiind 15 lei.    

Club Infinity

Un concert inedit are loc astăzi, 9 octombrie, de la ora 22,00 în Club Infinity. Gazda concertului semnat „Onoare înainte de toate” este Samurai, alături de Eufonic şi DJ Abs. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Pentru a continua povestea, publicul este aşteptat şi mâine, de la aceeaşi oră, la „The Story of Your Nightlife”.

Pentru un sfârşit de săptămână reuşit, duminică, de la ora 23,00, începe „cea mai tare petrecere studenţească din oraş”, la care intrarea este gratuită.

Summer Time Pub

Loredana Rusu şi formaţia „Secret Band” vor concerta astăzi, 9 octombrie, de la ora 20,00 la Summer Time Pub. Soliştii vocali ai formaţiei sunt Tudorel State şi Relu Balosin, care va cânta şi la chitară. În aceeaşi formaţie este şi Silviu Stoica, la clape. După concert, de la ora 23,30, gazda publicului va fi DJ Gabi Ifrim. Participanţii îi vor susţine pe artişti cu 5 lei.

Mâine, atmosfera va fi încinsă, de la miezul nopţii, de Alin Drăgan, rezidentul clubului "Bound" din Bucureşti. Fetele au intrare liberă, iar băieţii vor plăti 10 lei.

La sfârşit de weekend, tot aici, îţi poţi lua porţia de râs. De la ora 20,00, începe stand-up comedy, cu trupa CNP. Preţul biletului este de 25 de lei.

Casa Veche Pub

Odată cu începerea anului universitar, Casa Veche are grijă să organizeze weekenduri reuşite pentru toţi studenţii din Galaţi. De vineri până duminică, intrarea la petrecerile studenţeşti din pub, care încep la ora 22,00, este gratuită.

Union Jack 

Meniul serilor de vineri rămâne preparat doar cu muzică de calitate, direct din bucătăria CandyBar Official. Pe 9 octombrie, începând cu ora 20,00, vă puteţi destinde ascultându-i pe Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tănăsaciuc - chitară bass şi Alex Bucătaru - tobe. Intrarea este liberă.

Sărbătoarea Oktoberfest continuă şi sâmbătă, 10 octombrie, începând cu ora 20,00, alături de Trupa Sens. Carmen Vodă - voce, Felix Eduard - tobe, percuţii, chitară, voce, Cezar Piano - pian, claviaturi, voce şi Silviu Lupu - chitară solo, voce, vor destinde atmosfera de weekend.

Duminică, 11 octombrie, începând cu ora 20,00, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ion Badea - vioară, Marcel Iancu - pian şi Marcel Smocov - saxofon şi clarinet. Intrarea este liberă.

Union Jack Studio

În Union Jack Studio, pe astăzi, 9 octombrie, începând cu ora 23,00 este programată o petrecere vintage alături de Dj Gabriell. Invitatele speciale vor fi fetele din trupa „Flamingo girls”. Intrarea este liberă.

Şi sâmbătă 10 octombrie, sunteţi invitaţi la „Luv Affair”. Invitatul special va fi un DJ venit direct de pe litoralul românesc Dj Maryo. DJ Kraven va deschide seara plină de distracţie.

New York Pub

„NY Finest” este numele petrecerii ce se va avea loc astăzi, 9 octombrie, începând cu ora 23,00 în  New York Pub. Invitatul special va fi DJ Sllash, iar intrarea este liberă.

Ca în fiecare sâmbătă, DJ Cerbu, alături de MC Bejan vă aşteaptă şi pe 10 octombrie, la petrecerea visătorilor începând cu ora 23,00. Intrarea este liberă.

Şi duminică, 11 octombrie, începând cu ora 23,00, e un prilej bun de a petrece pentru studenţi, în „Campusul studenţesc New York”. Intrarea este liberă.

Fratelli Galaţi

Într-o lume în continuă schimbarea „Să mergem împreună cu viitorul” este mottoul după care se ghidează Fratelli Lounge, pentru că la rândul lor evoluează de la an la an. Astfel, în acest week-end, pe 8 şi 10 octombrie, în Galaţi, va fi inaugurată o nouă locaţie, parte din Fratelli Group.

Inspiraţional şi experimental, Fratelli Lounge& Club Galaţi îşi deschide porţile pentru prima oară, colorând viaţa de noapte a oraşului cu noi experienţe.

Clubul Fratelli vă aşteaptă vineri, 9 octombrie şi sâmbătă 10 octombrie, începând cu ora 23,00, la o seară cu experienţe de neuitat şi un nou look.

Citit 5695 ori Ultima modificare Joi, 08 Octombrie 2015 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.