Cum şi unde ne petrecem timpul liber în acest weekend în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem timpul liber în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Union Jack

Meniul serilor de vineri rămâne preparat doar cu muzică de calitate, direct din bucătăria CandyBar Official. Astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 20,00, vă puteţi destinde ascultându-i pe Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tănăsaciuc - chitară bass şi Alex Bucătaru - tobe. Intrarea este liberă.

Duminică, 25 octombrie, tot de la ora 20,00, va veni rândul celor de la „Trio Evergreen” să-i încânte pe cei prezenţi. Trupa este formată din Ioan Badea - vioară, Marcel Iancu - pian şi Marcel Smocov - saxofon/clarinet. Intrarea este liberă.

Union Jack Studio

Union Jack Studio vă invită astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 23,00, la evenimentul „Vinerea este pentru prieteni”, alături de invitatul special DJ Johnny DaMix. Muzica va fi asigurată ca de obicei de DJ Krave, care promite o seară incendiară.

Mâine, 24 octombrie, gălăţenii sunt aşteptaţi să îşi amintească cu drag de momentele plăcute petrecute alături de prieteni la petrecerea „Chasing Memories”. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Krave şi DJ Grabiell, alături de invitatul special Johnny DaMix. Intrarea este liberă.

New York Pub

„What’s Next” e numele petrecerii ce va avea loc astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 23,30, în New York Pub.  Muzica şi atmosfera sunt asigurate de DJ Razz, alături de MC Mihai Bejan. Intrarea este liberă.

Ca în fiecare sâmbătă, DJ Cerbu şi MC Bejan vă aşteaptă şi mâine, 24 octombrie, la petrecerea visătorilor, începând cu ora 23,00. Intrarea este liberă.

Daily Pub

Muzica de toamnă şi atmosfera de weekend urcă pe scena de la Daily Pub. Astăzi şi mâine seară, gălăţenii sunt invitaţi la petreceri de club, iar duminică, 25 octombrie, Hippie and Friends vor cânta pe ritmuri de toamnă. Gălăţenii sunt aşteptaţi la orice oră, intrarea fiind gratuită.

SummerTime Pub

Trupa Over, formată din Roxana (voce), Victor (chitară şi voce), Dragoş (clape), Dan (bass şi backing vocals) şi Sorin (tobe), va susţine un recital cu cele mai frumoase melodii, astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 20,00, în SummerTime Pub. Muzica bună nu se încheie aici, seara continuând cu trupa Hippie & Friends. Preţul unui bilet este de 5 lei. Începând cu ora 23,00, DJ Gabi Ifrim vă aşteaptă la o petrecere inedită plină de surprize. Intrarea este liberă.

Mâine, 24 octombrie, invitatul special este Yameel, unul din cei mai buni DJ din Bucureşti. Începând cu ora 23,30, acesta va veni să încingă atmosfera alături de DJ Gabi Ifrim. Fetele au intrarea liberă, iar preţul unui bilet pentru băieţi este de 10 lei.

Pentru a încheia weekendul într-o maniera amuzantă, duminică, 25 octombrie, începând cu ora 21,00, puteţi lua parte la show-ul de stand up comedy susţinut de Nelu şi Micuţu. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Club „S”

Odată cu redeschiderea Club „S”, studenţii au un motiv în plus de petrecere. Duminică, 25 octombrie, de la ora 23,00, Ciprian Albu şi MC Mihai Bejan pregătesc zeci de surprize pentru public, în cadrul petrecerii „Mexico’s”. Studenţii au intrare liberă, până la ora 0,00, în baza carnetului de student. După ora 0,00, biletul pentru studenţi costă cinci lei. Petrecăreţii care nu mai sunt studenţi vor plăti pentru intrare 15 lei. Totuşi, fetele au intrare gratuită toată seara.

Disco Vip

Surpriză pentru gălăţeni! „Disco Vip 2000” (fostul Cinema „Ţiglina”) se redeschide astăzi, 23 octombrie, de la ora 22,00, pentru un concert susţinut de renumiţi DJ din Franţa şi România. Oxia, DJ francez, profesionist în muzică disco şi funk, Julian Ess, maestru în muzică electronică, bucureşteanul Adrian Eftimie şi Kivu vor fi gazdele petrecerii „Domino”, din această noapte. Biletul cumpărat în avans costă 20 de lei, cumpărat în seara evenimentului, până la ora 0,00, costă 30 de lei, iar după ora 0,00 - 40 de lei. Organizatorii menţionează că accesul la eveniment se face începând cu ora 22,00, strict pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani. Ieşirea din locaţie nu este permisă până la ora 2,00, în caz contrar, la reîntoarcere, trebuie achitată din nou contravaloarea biletului.

Paris Cafe

Astăzi, 23 octombrie, de la ora 20,30, George Constantin şi invitaţii săi prezintă publicului o seară folk, în Paris Cafe. Organizatorii nu percep nicio taxă pentru intrarea la eveniment şi asigură o atmosferă unică. Evenimentul va dura până la ora 23,00.

Citit 2135 ori Ultima modificare Joi, 22 Octombrie 2015 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.