Cât COSTĂ o vacanţă de Crăciun în Austria

Cât COSTĂ o vacanţă de Crăciun în Austria
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În fiecare an, mulţi români preferă să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în Austria, ţară recunoscută ca destinaţie ideală pentru schiori, dar nu numai. Târgurile de Crăciun de la Viena sau Graz atrag la fel de mulţi turişti. Anul acesta, agenţiile de turism au pregătit deja multe oferte pentru românii care vor să plece de Crăciun în Austria. Ofertele sunt pentru toate buzunarele şi gusturile, turiştii români pot alege o staţiune montană sau un oraş pitoresc.

Dintre staţiunile montane din Austria, cele mai interesante oferte pentru români sunt la Kaprun şi Innsbruck. Potrivit portalului infoturism.ro, la Innsbruck, un sejur de 4 nopţi în perioada Crăciunului, la un hotel de 4 stele situat central, mic dejun inclus, costă 173 de euro de persoană. În preţ nu este inclus însă transportul.

La Kaprun, o altă staţiune recunoscută pentru pârtiile de schi, un sejur de 7 nopţi cu demipensiune, la un hotel de 4 stele, costă 865 euro de persoană, fără transport inclus. La un hotel de 3 stele, doar cu mic dejun inclus, un sejur de 7 nopţi costă numai 288 de euro de persoană.

La Viena, un sejur de 3 nopţi cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus şi zbor cu avionul de la Bucureşti costă numai 199 de euro de persoană. Pentru 5 nopţi de cazare cu mic dejun, la un hotel de 4 stele, amplasat central, sejurul costă aproximativ 500 de euro de persoană.

Un sejur la Graz, al doilea oraş ca mărime din Austria, după Viena, declarat patrimoniu UNESCO datorită clădirilor sale din centrul istoric, costă de la 458 euro de persoană, pentru 7 nopţi de cazare cu mic dejun, la un hotel de 4 stele, situat central. Transportul nu este inclus în preţ.

Sursa: adevarul.ro

Citit 2001 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.