(FOTO) Au fost SELECTATE participantele la BALUL BOBOCILOR

(FOTO) Au fost SELECTATE participantele la BALUL BOBOCILOR
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Îmbrăcate la patru ace, 27 de studente din anul I, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, şi-au încercat norocul la preselecţiile pentru „Balul Bobocilor”. După ce au trecut prin câteva provocări, doar 13 participante au fost selectate de juriul Ligii Studenţilor din Galaţi. Fie că au cântat, la propunerea juriului, au dansat, au desenat sau au recitat versuri, criteriile după care au fost evaluate studentele ţin de unicitate, originalitate şi de atitudinea faţă de provocări.

"Vreau să particip la concurs pentru că este o experienţă frumoasă pentru un student, mai ales în primul an de facultate. Cred că mă va ajuta să mă integrez mai bine în mediul studenţesc. La preselecţie am avut emoţii, dar a decurs destul de bine. Sunt pregătită şi pentru restul provocărilor", ne-a spus una dintre participante.

În competiţie vor intra şi 13 băieţi din primul an de facultate, urmând ca, după şase săptămâni de repetiţii şi provocări, în seara spectacolului, să fie aleşi Mister şi Miss Boboc 2015.

Foto: Ruxandra Podlisnic

Citit 2915 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2015 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.