VEDETE/ Anda Adam - o graviduţă foarte activă

VEDETE/ Anda Adam - o graviduţă foarte activă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deşi a intrat în ultimul trimestru al sarcinii, Anda Adam se simte şi arată extraordinar. Aşa că nu şi-a încetat încă activitatea artistică. Încă urcă pe scenă unde susţine show-uri de zile mari şi participă la evenimente mondene. Mai mult, la 16 ani de când au dat lovitura în industria muzicală cu hitul „Nu mă uita”, Anda Adam şi R.A.C.L.A au lansat săptămâna aceasta un nou videoclip împreună, pentru piesa „Nu mă uita”. La începutul verii, Anda Adam şi-a unit destinul cu cel al bărbatului iubit, Sorin, iar la scurt timp a anunţat că este însărcinată. Iată  ce spune vedeta despre noul videoclip, dar şi depsre cum i s-a schimbat viaţa în ultimele luni, de când este căsătorită!


Anda Adam şi R.A.C.L.A au lansat un nou videoclip împreună, pentru piesa „Nu te-am uitat”. Este prima colaborare a acestora după 16 ani de când au dat lovitura în industria muzicală din România, cu hitul „Nu mă uita”. Noua piesa este o producţie Rappin’On Production şi beneficiază de un videoclip spectaculos.

„La prima ascultare, am ştiut că este piesa perfectă pentru a face un featuring cu R.A.C.L.A. Este, poate, continuarea perfectă a piesei «Nu mă uita» şi sunt convinsă că va ajunge la inimile celor care vor da play. Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, că ne simţim la fel ca acum 16 ani. Abia aşteptăm să mergem la concerte din nou împreună”, declară Anda Adam.

Cum este ca femeie măritată

A trecut deja aproape jumătate de an de când Anda Adam şi Sorin şi-au unit destinele. Nunta a fost una fastuoasă, iar la puţin timp după ce au devenit soţ şi soţie, cei doi au anunţat că tot anul acesta vor deveni şi pentru prima oară părinţi. Iată cum spune vedeta că i s-a schimbat viaţa de când este căsătorită. “Din momentul în care faci anumiţi paşi în viaţă, gen o căsătorie, şi ulterior mai vine şi un copil, clar că viaţa ta se schimbă radical. Normal că simt asta începând de la primul fir de păr din cap până la ultimul. Mă simt foarte împlinită şi sunt foarte-foarte fericită! Pentru că am mai şi spus, nu ştiu cum, dar am reuşit ca anul ăsta să bifez cam tot ce era de bifat. Într-un chestionar în care aş fi avut de bifat, eu am bifat tot ce aş fi putut să bifez şi sunt mai mult decât super-fericită! Am scos piese care s-au bucurat de succes. Am filmat anul acesta patru videoclipuri, însărcinată fiind. Din luna a doua până în luna a şaptea, am tot filmat videoclipuri. Am nişte colaborări extraordinare, care vor urma să apară. M-am căsătorit şi, între timp, sunt însărcinată şi voi avea şi un copil. Adică, mi se pare maximum de lucruri pe care puteam să le fac într-un singur an. Ce altceva să îmi mai doresc?!”, a mărturisit vedeta.

În plus, se spune că, într-o relaţie, doi oameni au în permanenţă de învăţat unul de la celălalt. “Să fiu un pic mai cumpătată şi mai calmă în tot ceea ce fac. Pentru că, dintre noi doi, eu sunt cea agitată. El este mai liniştit şi mai aşezat. Şi am luat calmul ăsta de la el, pentru că mi-am dat seama că, de fapt, e foarte bine pentru tine să fii aşa. Mi-am dat seama că mă şi ajută, mai ales că, oricum, mai ales în perioada asta, fiind însărcinată, nici n-am voie să mă agit foarte tare. Pentru că nu vreau să iasă copilul prea agitat!”, a răspuns vedeta, întrebată fiind ce a învăţat de la soţul ei.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1476 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.