Ce GUSTĂRI mai iau NUTRIŢIONIŞTII între mese
Foto: În foto, alge marine prăjite

Ce GUSTĂRI mai iau NUTRIŢIONIŞTII între mese
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ronţăitul dintre mese nu mai este considerat nesănătos, dimpotrivă, relatează foodstory.ştirileprotv.ro. Dacă mănânci ce trebuie, îţi echilibrezi metabolismul şi eşti plin de energie pe toată durata zilei. Iată care sunt alimentele la care recurg nutriţioniştii pentru gustările de peste zi.

Iaurt grecesc

Are o textură consistentă, dar şi mătăsoasă în acelaşi timp, un gust foarte bun şi puţine calorii. Nutriţioniştii îţi recomandă să-l combini cu miere şi fructe şi te vei bucura de o gustare excelentă.

Alge marine prăjite

Algele marine sunt o alegere excelentă datorită nutrienţilor conţinuţi - multe minerale şi vitamine care îţi întăresc organismul. Noua modalitate de a le consuma - sub formă de chipsuri. Nutriţioniştii de top le consumă tot timpul, chiar şi seara, înainte de culcare.

O cafea fierbinte

Este plină de antioxidanţi şi îţi dă energie. Important este să alegi o cafea de calitate, pe care să o îndulceşti cu miere şi să-i pui un strop de lapte.

Mere cu unt de arahide

O combinaţie care îţi va răsfăţa papilele gustative. Nutriţioniştii de top o recomandă cu încredere.

Avocado

Este un fruct-minune şi poţi să-l consumi şi ca gustare. Nutriţioniştii îţi recomandă să îl încerci cu puţină lămâie şi sare de mare.

IATĂ câteva motive să REFUZĂM diferite alimente

Citit 1225 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2015 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.