Cele mai neinspirate 10 pelicule din 2015

Cele mai neinspirate 10 pelicule din 2015
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Filmele anului cu cele mai mici încasări – ţinând cont de bugetele utilizate şi aşteptările producătorilor – au drept capete de afiş câţiva dintre actorii de top de la Hollywood, printre care Bradley Cooper, Johnny Depp şi Zac Efron, reiese din clasamentul alcătuit de revista Forbes.

A zecea poziţie în top îi aparţine lui "Mortdecai", un film de 60 de milioane de dolari, ce a obtinut la box office-ul internaţional doar 47,3 milioane. Filmul îi avea în distribuţie, alături de Johnny Depp, şi pe Gwyneth Paltrow şi Ewan McGregor. Pe nouă se află o altă producţie garnisită cu nume celebre, "Aloha" (Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams), care a rămas cu 10 milioane de dolari în urma bugetului de producţie (aproximat la 37 de milioane). Urmează "We Are Your Friends", al lui Zac Efron, apoi "American Ultra" , cu Jesse Eisenberg si Kristen Stewart.

Pelicula de acţiune a lui Ryan Reynolds, "Self/less", aflată pe cinci, abia s-a apropiat de jumătatea bugetului de producţie, ridicat la 26 de milioane de dolari, în vreme ce "Jem and the Holograms" s-a dovedit un eşec atât de evident, încât a fost scos la un moment dat din cinematografele din SUA.

Podiumul le este rezervat lui Vince Vaughn şi James Franco, pentru "Unfinished Business", o comedie ce a obţinut 14,4 milioane de dolari, însă a costat mai bine de 35 de milioane, dar şi lui Chris Hemsworth cu al său "Blackhat", un thriller cu spioni ce a avut nevoie de 70 de milioane de dolari pentru a fi realizat, însă a recuperat doar 19,4 milioane. "The Gunman", cu Sean Penn în rol central, a dezamăgit atât publicul, cât şi criticii, însă „performanţa” anului în materie de producţii hollywoodiene de la care existau aşteptări mai mari la box office o deţine "Rock the Kasbah", comedia lui Bill Murray cu încasări de numai 2,9 milioane de dolari la un buget de 15 milioane. 

Sursa: cinemagia.ro

Citit 1196 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.