FOTO/ Cine sunt Miss şi Mister Boboc 2015
Foto: Valeria Taban şi Andrei Bogatu au câştigat cea de-a XX-a ediţie a Balului Bobocilor

FOTO/ Cine sunt Miss şi Mister Boboc 2015
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cea de-a XX-a ediţie a tradiţionalului concurs "Balul Bobocilor", organizat de Liga Studenţilor din Galaţi, a fost mai mult decât specială, comparativ cu anii anteriori. Asta afirmă publicul, care a admirat un adevărat spectacol, susţinut de bobocii Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, la Teatrul Muzical "Nae Leonard". Timp de câteva ore, studenţii participanţi au fost actori, cântăreţi, dansatori şi poeţi, deşi facultăţile la care îşi fac studiile cei mai mulţi dintre aceştia au profil tehnic. Bineînţeles, munca pe care au depus-o pentru realizarea spectacolului a fost răsplătită.

Premiul cel mare i-a revenit Valeriei Taban, studentă basarabeancă, la Facultatea de Arte. Miss Boboc a demonstrat juriului abilităţi vocale şi coregrafice. Mister Boboc a fost desemnat Andrei Bogatu, student la Facultatea de Arhitectură Navală.

Locul doi le-a revenit studentei Andra Nicolae şi studentului Laurenţiu Lupoaie, iar locul trei bobocilor Ionelia Dulgheru şi Cristian Marcu.

Miss şi Mister Popularitate ai ediţiei XX sunt Andrei Bogatu şi Mirela Chirilă.

Participanţii la concurs au fost supuşi, timp de şase săptămâni, unor provocări, care, după cum afirmă aceştia, le-au modelat caracterul.

Foto Ruxandra Podlisnic

Citit 4561 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.