La ce vârstă află copiii ADEVĂRUL despre Moş Crăciun

La ce vârstă află copiii ADEVĂRUL despre Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Moş Crăciun există cu adevărat?" Această întrebare îi pune în mare dificultate pe mai toţi părinţii din zilele noastre, întrucât generaţia actuală de copii trece destul de repede pragul spre adolescenţă.

Potrivit unui studiu realizat de o companie americană în mai multe ţări ale lumii, copiii află adevărul despre Moş Crăciun la o vârstă mai mică decât părinţii lor.

Vârsta medie a copiilor care încă mai cred în Moş Crăciun este de şase ani şi opt luni. Totodată, specialiştii menţionează că secretul Moşului care merge cu o sanie trasă de reni zburători începe să fie descoperit de copii la vârste din ce în ce mai precoce, datorită accesului la informaţie.

Personajul deghizat apare în orice magazin, mai ales în perioada sărbătorilor, dar şi în reclame televizate, trezindu-le astfel întrebări copiilor. Psihologii spun că acest fenomen este firesc, în contextul în care copiii încep să utilizeze tehnologia de la doi ani.

Mai mult, studiul arată că generaţiile anterioare descopereau adevărul despre Moş Crăciun cel mai devreme la vârsta de şapte ani şi jumătate.

Citit 1173 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2015 20:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.