TRUCURI DE SEDUCŢIE/ Când este femeia mai dispusă să-i acorde atenţie unui bărbat

TRUCURI DE SEDUCŢIE/ Când este femeia mai dispusă să-i acorde atenţie unui bărbat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nu există o reţetă perfectă la care un bărbat poate să apeleze atunci când vrea să cucerească o femeie. Însă există anumite trucuri de seducţie la care reprezentanţii sexului puternic pot recurge pentru a impresiona plăcut persoana care le atrage atenţia.

Vorba dulce mult aduce

Discuţiile relaxate, purtate pe un ton scăzut, creează o atmosferă de intimitate care le cucereşte pe cele mai multe femei, aşa cum a rezultat în urma unui sondaj realizat de womanknows.com. Există şi o explicaţie ştiinţifică pentru starea de bine indusă într-o astfel de împrejurare, asemănătoare într-o anumită măsură cu o stare de transă, şi ţine de sfera hipnozei şi a tehnicilor de programare neuro-lingvistică. O vorbă din popor spune că „bărbaţii iubesc cu ochii, femeile iubesc cu urechile”, deci bărbaţii ar trebui să le farmece conversând.

Prieteni şi iubiţi

Femeile cred în ideea de prietenie între o femeie şi un bărbat. Iar o femeie se simte flatată atunci când un bărbat îi arată că o consideră o prietenă de încredere, deşi în adâncul sufletului le place să creadă că aceştia le admiră în secret. Astfel se şi explică nenumăratele cazuri în care graniţa dintre prietenie şi iubire a fost încălcată de prietenii de sex opus. Prin urmare, înainte de a-i deveni iubit, un bărbat poate încerca să-i câştige prietenia unei femei.

Tipul vulnerabil şi trezirea instinctului matern

Umărul pe care un bărbat poate să „plângă“ poate fi cel al femeii de care este interesat, iar instinctul protector, matern al femeii va acţiona astfel încât va deveni mai ataşată şi mai implicată decât va realiza. Adesea, femeile se îndrăgostesc de bărbaţi care îşi descărcă sufletele în faţa lor după ce au fost părăsiţi, dar au curajul să se arate vulnerabili. Pe de altă parte, această abordare nu funcţionează în cazul femeilor care consideră că astfel de bărbaţi sunt neajutoraţi şi că se vaită în loc să treacă „bărbăteşte“ peste probleme.

Erudit şi fermecător

Tipul romantic, mereu pregătit să citeze dintr-un poem emoţionant sau să recite fraze memorabile din romane clasice de dragoste are adesea succes la femei, mai ales dacă un astfel de bărbat are şi o imagine de geniu neînţeles, aparent neatent la interesul arătat de sexul opus.

Sufletul petrecerii

Un bărbat perceput ca „sufletul petrecerii“, mereu cu o atitudine pozitivă, dar nu imatură sau copilăroasă, mereu admirat de sexul opus, are şanse de a atrage atenţia unei femei, deşi nu este genul de atitudine care funcţionează de fiecare dată. Este însă dovedit ştiinţific faptul că o femeie are tendinţa de a dori un bărbat dorit sau găsit interesant de alte femei. De altfel, cu cât un bărbat este mai bine văzut în grupul din care face parte, cu atât are şanse de a atrage o femeie cu un statut similar cu al său în grupul din care aceasta face parte.

(Surse online)

Citit 4061 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.