CADOU INEDIT pentru tinerii care vor să se CĂSĂTOREASCĂ. Dar există şi o CONDIŢIE

CADOU INEDIT pentru tinerii care vor să se CĂSĂTOREASCĂ. Dar există şi o CONDIŢIE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un site de nunţi din Statele Unite le va oferi tinerilor îndrăgostiţi un cadou de până la 10.000 de dolari pentru cheltuielile de nuntă, cu condiţia să nu divorţeze niciodată. Dacă se vor despărţi, partenerii vor fi nevoiţi să dea înapoi banii, dar şi o dobândă destul de mare. Ineditul proiect aparţine companiei de tehnologie SwanLuv, care se oferă să plătească toate cheltuielile de nuntă ale cuplurilor care se încumetă la această provocare. Singura condiţie pentru a primi cadoul de 10.000 de dolari este ca tinerii să nu divorţeze niciodată. Ca să aibă şi compania ceva de câştigat din această afacere, ea va cere o dobândă în caz de divorţ. Dobânda va fi stabilită pentru fiecare cuplu în parte, cu ajutorul unui algoritm special: cuplurile care par să aibă o relaţie mai puternică vor avea de plătit o dobândă mai mare în caz de despărţire, scrie Daily Mail.

Site-ul de nunţi al companiei va fi lansat anul viitor, în luna februarie. Cuplurile care vor să se căsătorească, dar nu-şi permit să organizeze o nuntă de vis, se pot înscrie pentru a beneficia de acest proiect. SwanLuv nu-şi doreşte ca viitorii săi clienţi să divorţeze, astfel că le va oferi gratuit şi consiliere de cuplu, dacă va fi nevoie. O altă condiţie este ca nunta să aibă loc în cel mult doi ani de la data aplicării pentru finanţare.

Părerile tinerilor sunt împărţite. Unii spun că este o idee bună şi că din banii aceştia şi-ar putea organiza inclusiv luna de miere, în timp ce alţii cred că este riscant, pentru că în ziua de zi cele mai multe căsnicii se destramă la un moment dat.

(Surse online)

Citit 1189 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.