ORGASMUL în somn: mit sau realitate?

ORGASMUL în somn: mit sau realitate?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Orgasmul în somn este un subiect mai puţin discutat, deşi fenomenul apare în cazul multor femei. Numărul celor care se bucură de această plăcere neaşteptată este mai mare decât al femeilor care au orgasm normal, în timpul fiecărei partide de sex.

Fenomenul apare mai ales la femeile de 40-50 de ani, scrie publicaţia „Daily Mirror”, dar poate să se manifeste şi la tinere. Studiile arată că aproximativ 37 la sută din femeile de până în 45 de ani au parte de aşa ceva.

Jade are doar 24 de ani şi spune că are orgasm în somn de câteva ori pe săptămână, uneori fără să fie nevoie de masturbare pentru a obţine plăcerea.

„Este ca un cadou din partea creierului”, a precizat ea. Fenomenul nu apare în urma stimulării organelor genitale, ci este provocat doar de activitatea creierului, precizează cercetătorii. De aceea, femeile care au gânduri erotice înainte de culcare au mari şanse să ajungă la orgasm în timp ce dorm. Procentul femeilor care au parte de această neaşteptată plăcere este destul de mare, având în vedere că doar 25 la sută din femei au orgasm regulat, în timpul fiecărui act sexual. (Surse online)

Citit 3383 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2015 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.