CHRISTIAN SABBAGH - jurnalistul care a revenit la "cea mai nobilă meserie"

CHRISTIAN SABBAGH - jurnalistul care a revenit la "cea mai nobilă meserie"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Emisiunea de investigaţii “Sabbagh în acţiune” a debutat pe 9 ianuarie, la Kanal D. "Emisiunea prezintă realitatea, adevărul nefardat, lumea uneori dură în care trăim. Dorim să îi prevenim pe oameni în legătură cu ce s-ar putea întâmpla. Oricare dintre noi poate deveni victima infractorilor. E important să ştim cum să ne apărăm. Dacă nu ştii cum arată primejdia, nu ştii cum s-o combaţi", şi-a prezentat jurnalistul emisiunea.

Din interviul pe care l-a oferit pentru Agenţia de Presă Mondenă, aflaţi totul despre cum este Christian Sabbagh în faţa şi în spatele camerelor de luat vederi!

Rep: Dacă mulţi dintre oamenii de televiziune preferă confortul platoului tv, tu alegi adesea să-ţi rişti viaţa în situaţii-limită. De ce?

C.S.: Sunt jurnalistul care a preferat să revină la cea mai nobilă meserie, cea de reporter, pentru că îmi place acţiunea, căutarea adevărului, adrenalina. Consider că regina profesiei de jurnalist este munca reporterului de teren. Reporterul ia pulsul societăţii şi este în contact permanent cu oamenii.

Rep: Cu toţii îl cunoaştem pe jurnalistul Christian Sabbagh, însă ce ne poţi spune despre omul Christian Sabbagh? Cum este el?

C.S.: Întotdeauna mi s-a părut ciudat să vorbesc despre mine, niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu. Telespectatorul este cel mai fin psiholog, nu îl poţi minţi, el te simte aşa cum eşti; ca atare, cred că cel mai bine ar fi să întrebăm oamenii cum mă percep ei.

Rep: Cum priveşti iubirea faţă de cum o priveai la 20 de ani?

C.S.: Pe măsură ce înaintezi în vârstă eşti mai pretenţios, găseşti defecte mult mai repede, dar iată că şi la 40 de ani am ajuns să mă îndrăgostesc şi să simt fluturi în stomac.

Rep: Ai doi copii, o fată şi un băiat. Cum vă place să vă petreceţi timpul împreună?

C.S.: Aş vrea să îmi petrec tot timpul din viaţă alături de ei, dar, din păcate, aceste momente sunt rare. Atunci când sunt alături de ei, încerc să profit la maximum de acele clipe, extrem de valoroase pentru noi.

Rep: Ce îţi doreşti de la anul 2016? Atât pe plan profesional, cât şi personal…

C.S: Nu îmi doresc doar mie, ci tuturor românilor să aibă o viaţă mai bună, să fie fericiţi. Îmi doresc mult ca toţi cei plecaţi în străinătate să se reîntoarcă acasă pentru că viaţa pe meleaguri străine nu este uşoară. Îmi doresc ca emisiunea “Sabbagh în acţiune” să fie percepută la justa ei valoare, iar oamenii să înveţe ceva util din ce vor vedea la “Sabbagh în acţiune”. Îi invit pe telespectatori să ne urmărească  în fiecare sâmbătă, de la ora 21,30. Ne dorim nu numai să le prezentăm cazuri reale foarte puternice, dar şi să îi învăţăm pe oameni să prevină fenomenul infracţional.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2526 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.