A treia încercare/ Un gălăţean a făcut să danseze juriul concursului Românii au Talent (VIDEO)

A treia încercare/ Un gălăţean a făcut să danseze juriul concursului Românii au Talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, adică juriul “Românii au Talent”, prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, başca echipa din culise a dansat pe coregrafia unui gălăţean: Viorel Stănescu. Tânărul, aflat pentru a treia oară la preselecţii, era să-şi piardă un pic glasul cucerit de mişcările provocatoare ale divei de la Monaco, dar nu s-a lăsat. A coborât în sală unde publicul se distra de minune. Euforia s-a risipit brusc când Florin Călinescu a apăsat butoanele declanşând X-urile eliminatoare din competiţie.

“Nu am venit pentru a câştiga, nu eu am venit pentru mine, să-mi fac imagine. Sunt cel mai tare din Galaţi! Tura asta am venit live, nu mai ţin cont de nimic!”, mărturisea Viorel Stănescu înainte de a urca pe scenă. De îndată ce a ajuns în luminile reflectoarelor, Andra l-a şi recunoscut, doar era pentru a treia oară la Românii au Talent.

Nici n-a atacat bine piesa “You're A Woman, I'm A Man”, că Florin Călinescu a şi tras concluzia: “Tarki 2!”. Cum spectacolul oferit de gălăţean devenea tot mai atrenant, juriul şi echipa Românii au Talent i s-au alăturat pe scenă, dansând pe coregrafia impusă de gălăţean. 

Euforia s-a risipit brusc când Florin Călinescu, revenit la masa juriului, a acţionat X-urile care opresc momentul artistic: “Viorele, ai scos sufletul din noi! E momentul vieţii tale! Pentru mine e prima dată când te văd, pentru ei e a treia oară. Vreau să te văd şi eu a doua şi a treia oară! Mulţumim frumos pentru astăzi, cam asta a fost tot”, l-a adus actorul cu picioarele pe pământ.

“Am simţit că merită şi el momentul lui de neuitat şi cred că i l-am oferit. E aproape ca şi cum ar fi câştigat finala Românii au Talent, dar fără caşcavalul de rigoare!”, a explicat actorul.

“Pentru tine am venit Mihala, te pup dulce!”, a mai spus Viorel înainte de a părăsi, dezamăgit, scena, consolat măcar cu gândul că a ridicat sala în picioare şi că s-a simţit ca la un concert. 

Mult mai surprinzătoare a fost versiunea pe care a povestit-o, în culise la telefon: “Am reuşit, sunt cel mai tare! O să mă contacteze Smiley pentru spectacole! I-am zis că vreau să fac o melodie cu el şi a fost de acord. Nu, Andra a fost prea emoţionată! Mihaela Rădulescu e cea mai tare! Doamne, frumoasă rău de tot! A dansat cu mine! Dacă vezi, arunci televizorul în aer!”…

Citit 5608 ori Ultima modificare Duminică, 21 Februarie 2016 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.