De Dragobete, la Galați, îndrăgostiţii s-au CĂSĂTORIT pentru o ZI

De Dragobete, la Galați, îndrăgostiţii s-au CĂSĂTORIT pentru o ZI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De Dragobete, gălăţenii au ales să îşi unească simbolic destinele pentru o zi, în foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Rolul de mesager al lui Dragobete a fost întruchipat de primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

Îndrăgostiţii şi-au jurat dragoste şi să fie împreună până ce… ziua de mâine îi va despărţi. Aceştia au primit un certificat de căsătorie, care confirmă jurământul pe care şi l-au făcut.

Unul dintre cuplurile care a ales să îşi declare dragostea este format din Geanina (33 de ani) şi Iulian (34 de ani). Deşi, au în plan o nuntă ca în poveşti, nu au ratat ocazia unei căsătorii de probă sau a unei repetiţii înainte de nuntă.

„Eu am fost cu ideea, recunosc. Am fost foarte încântată şi nerebdătoare. Sperăm ca până în toamnă să reuşim să ne unim destinele pentru totdeauna”, ne-a spus plină de entuziasm tânăra.

Şi pentru a ne demonstra că dragostea durează până la adânci bătrâneţi, Sorin Lăcătuşu şi Ramona Lăcătuşu au „profitat” de Dragobete şi au venit să îşi reînnoiască jurămintele de iubire. „Suntem căsătoriţi de şase ani şi suntem foarte fericiţi. Avem o fetiţă şi un băieţel care ne fac zilnic să zâmbim. Am venit pentru a ne reînnoi jurămintele de dragoste şi o vom face de câte ori vom avea ocazia”, ne-a spus Sorin.

Citit 2981 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2016 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.