Lucruri EXCITANTE pe care şi le doresc femeile, în viața de CUPLU

Lucruri EXCITANTE pe care şi le doresc femeile, în viața de CUPLU
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Întotdeauna există loc de mai bine, iar viaţa sexuală poate deveni extraordinară, cu condiţia ca bărbaţii să ţină cont de ceea ce şi-ar dori partenerelor lor în dormitor. Există o serie de lucruri care joacă un rol foarte important în dinamica sexuală a unui cuplu.

Iată care sunt acestea, în opinia reprezentantelor sexului frumos, conform publicaţiei YourTango.

Şoptitul la ureche

În timpul actului sexual, femeile îşi doresc să audă cât de sexy sunt şi cât de bine se simt partenerii acestora cu ele. Şoptitul la ureche a unor lucruri în acest sens este demonstrat că îmbunătăţeşte semnificativ calitatea actului sexual.

Complimentele potrivite

Orice femeie îşi doreşte să se simtă frumoasă, dar nu este suficient pentru doamne să audă aceasta de la partenerii lor. Ele vor să audă şi motivele pentru care aceştia le cred frumoase. Oricât de lipsit de sens ar putea să le pară bărbaţilor, femeile adoră să li se spună că au un fund sexy sau că au sânii apetisanţi, dar de asemenea să li se amintească ce zâmbet frumos şi ce ochi minunaţi au.

Discuţii pe tema preferinţelor sexuale

Cea mai bună cale de a afla ce le face plăcere în timpul unui act sexual este să întrebi, chiar dacă la început ar putea fi destul de jenant. În orice caz, nu consideraţi că faceţi bine totul, pentru că există şanse mari ca lucrurile să stea exact invers. O discuţie sinceră, o întrebare la momentul potrivit vor face minuni pentru plăcerea sexuală resimţită în cuplu.

Preludiu mai lung

Majoritatea bărbaţilor depăşesc foarte repede momentul preludiului, dar femeile au nevoie de mai mult. De menţionat şi faptul că preludiul nu doar le ajută pe femei să ajungă mai uşor la orgasm, ci le determină pe acestea să le întoarcă favoarea bărbaţilor din viaţa lor, atunci când văd că partenerii lor se concentrează şi pe ele.

Mai mult sau mai puţin control

De la caz la caz, femeile îşi doresc fie să deţină controlul în timpul actului sexual, fie vor ca partenerul să îl preia. În cazul celor din a doua categorie, unele femei au declarat că partenerii lor sunt foarte respectuoşi şi că le este aproape teamă să facă uz de forţă în dormitor, în timp ce ele îşi doresc să fie tratate puţin mai dur şi ca aceştia să preia controlul.

Asiguraţi-vă că ajungeţi amândoi la orgasm

Nu de puţine ori se întâmplă ca femeile să rămână nesatisfăcute după încheierea unui act sexual, în timp ce partenerul se prăbuşeşte alături, satisfăcut şi obosit. Corect, ar fi, totuşi, ca bărbatul să se asigure că partenera a ajuns la orgasm sau măcar să încerce să-şi adune energia şi să-i ofere şi ei porţia de plăcere.

Diversificarea

Femeile îşi doresc într-o zi romantism, în alta ceva cu totul diferit. Pentru ca bărbaţii să poată oferi tot ceea ce femeile îşi doresc, va trebui ca aceştia să varieze cât mai mult tehnicile aplicate în dormitor.

Apelarea la jucării erotice

Cu toate că adoră părţile intime ale bărbaţilor şi le place sexul cu penetrare, uneori acestea nu sunt suficiente pentru a-i oferi plăcere unei femei. În aceste situaţii, majoritatea femeilor îşi doresc ca partenerii lor să folosească şi jucării erotice pentru a le satisface în totalitate.

Citirea limbajului corpului

Chiar dacă unele femei îşi doresc din când în când să fie tratate mai dur în pat, clitorisul şi sfârcurile rămân, totuşi, zone foarte sensibile, unde este nevoie de atingeri tandre. Femeile se plâng în general că bărbaţii nu receptează semnalele lor, respectiv interjecţiile pe care le scot în momentele de plăcere intensă, şi care îi pot îndruma pe calea cea bună. (Sursa: Internet)

Citit 14201 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2016 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.