Călătorie în lumea teatrului, alături de Vlad Matei Ajder

Călătorie în lumea teatrului, alături de Vlad Matei Ajder
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Copiii de la Fundaţia „Inimă de Copil” vor avea o întâlnire specială cu actorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Vlad Matei Ajder. Potrivit organizatorilor, în cadrul proiectului „Invitatul lunii”, actorul le va vorbi copiilor, joi, 25 februarie, de la ora 9,00, la Centrul de Zi „Teodora”, despre viaţa de actor şi despre experienţele pe care le-a trăit de-a lungul carierei.

„Dorim să aducem în faţa copiilor noştri de la Centrul de Zi „Teodora” modele de viaţă, oameni care au îndrăznit să viseze şi să-şi urmeze acel vis, pentru a le lărgi orizontul de cunoaştere şi pentru a le da încredere în calităţile şi aptitudinile pe care le descoperă în ei”, se arată într-un comunicat al Fundaţiei „Inimă de Copil”.

Totodată, organizatorii precizează că la eveniment poate participa oricine este interesat de subiect sau pentru a cunoaşte mai bine programele fundaţiei. „Încurajăm participarea în baza unei donaţii. Aceasta poate însemna o carte dăruită bibliotecii din cadrul Centrului, suport acordat la teme copiilor sau orice sumă, care ar putea ajuta la susţinerea activităţilor organizaţiei”, se mai arată în comunicat.

Citit 988 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2016 00:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.