Noua ATRACȚIE de la ZOO vă aşteaptă să o vizitaţi
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

Noua ATRACȚIE de la ZOO vă aşteaptă să o vizitaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Noua atracţie a Grădinii Zoologice de la Galaţi este un tigru siberian, de numai cinci luni. Ela, căci aşa a fost botezată de către îngrijitori, a fost adusă în Pădurea Gârboavele în urmă cu doar trei zile, de la Grădina Zoologică din Călăraşi, ne-a declarat Mădălin Şerban, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii.

Astfel, familia de tigri siberieni de la Galaţi, compusă din Django (sosit de la Târgu Mureş, în urmă cu mai mult timp) şi Prinţesa (femela de 10 ani, născută în captivitate, la Grădina Zoologică din Pădurea Gârboavele) are în componenţă un nou membru, care aşteaptă să fie vizitat.

Deocamdată, potrivit lui Nicolae Bacalbaşa, puiuţul de tigru încă este în faza de acomodare cu noul mediu.

Managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii ne-a mărturisit că Grădina Zoologică a gălăţenilor a devenit casă, de la începutul acestui an, şi pentru un papagal Ara, donat de către un om de afaceri din oraş. Acestuia i se vor alătura mai mulţi peruşi şi canari.

Anul acesta, la Zoo urmează să mai ajungă şi o serie de păsări de rasă, nutrii, porcuşori de guineea şi se speră că tot în cursul acestui an adăpostul maimuţelor va fi modernizat şi va putea fi populat.

De precizat este că multe dintre animalele pe care gălăţenii le pot admira atunci când vizitează Grădina Zoologică, printre care lebede, ponei, cai, porci vietnamezi, au fost donate de către oameni de afaceri din oraş.

Citit 5498 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2016 23:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.