IATĂ când are loc PREMIERA documentarului despre TRAGEDIA din clubul COLECTIV, în care și doi gălățeni și-au PIERDUT VIAȚA (PROMO - imagini video)

IATĂ când are loc PREMIERA documentarului despre TRAGEDIA din clubul COLECTIV, în care și doi gălățeni și-au PIERDUT VIAȚA (PROMO - imagini video)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Discovery Networks anunță premiera documentarului despre „Dezastrul din Colectiv” tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie 2015 în București. Atunci şi-au pierdut viaţa în total 63 de persoane, printre care și doi gălățeni.

„Dezastrul din Colectiv” va avea o durată de 44 de minute și va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22,00.

Documentarul „Dezastrul din Colectiv” va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați - supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare.

De asemenea, programul va conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum „Alien” (1979) sau „Al cincilea element” (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI

Urmărește mai jos PROMO

Cei doi gălățeni care și-au pierdut viața în tragedia din clubul bucureștean Colectiv sunt Valentina Florea (CLICK AICI pentru detalii) și Bogdan Claudiu Istrate (CLICK AICI pentru detalii).

Citit 2944 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2016 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.