O trupă din Tecuci, la ROMÂNII AU TALENT, a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să spună: „Îmi place rock-ul” (VIDEO)

O trupă din Tecuci, la ROMÂNII AU TALENT, a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să spună: „Îmi place rock-ul” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Spectacolul „Românii au Talent” de la Pro Tv a început, vineri seara, în forţă, pe ritmuri de rock dezlănţuit graţie trupei Atrivm Tecuci. Tinerii artişti, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, i-au făcut pe Smiley şi pe Pavel Partoş să danseze în culise, iar pe Andi Moisescu să cânte la o chitară imaginară, la masa juriului, în vreme ce Mihaela îi încuraja: „Bine, mă băieţi!”.

În ropotele de aplauze ale publicului, realizatorul emisiunii „Apropo TV” a mărturisit: „Gata, hai că ne-a stat inima!”. Dar Mihaela nu era aşa de uşor de liniştit: „Îmi place rock-ul! Şi îmi place rock-ul la Tecuci! N-am crezut că se întâmplă un aşa rock bun la Tecuci!”.

„Băieţi, excepţională alegere! E pentru prima oară când ascult melodia asta… în ultimele 30 de minute, întrucât este piesa cu care demarez în fiecare zi de acasă, cu băiţii mei spre şcoală. Cu asta ieşim din garaj. Momentul vostru a fost aşa cum trebuia să fie!”, a conchis Andi Moisescu.

Florin Călinescu, Andra şi Mihaela Rădulescu n-au mai avut nimic de spus în afara unui „Da” menit să-i propulseze pe tecuceni mai departe la „Românii au Talent”. 

„Băieţi, pentru voi, pentru Tecuci şi pentru muzica rock, patru de DA şi să ne vedem sănătoşi în etapa următoare!”, a mai spus Andi Moisescu.

Baftă la Românii au Talent, trupa Atrivm Tecuci!

Sursa video: romaniiautalent1.com

Citit 4743 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2016 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.