ALEXANDRA STAN, de la o BĂTAIE soră cu moartea la o nouă IUBIRE

ALEXANDRA STAN, de la o BĂTAIE soră cu moartea la o nouă IUBIRE
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Alexandra Stan zâmbeşte din nou. Este fericită pentru că iubeşte din nou. Iar dragostea a răsărit de acolo unde o aştepta mereu, de lângă ea, pentru că Bogdan este o veche cunoştinţă. "Se spune că poveştile de dragoste cele mai frumoase şi mai sincere pornesc dintr-o prietenie. Aşa e şi în cazul nostru. Ne ştim de mulţi ani, suntem prieteni şi, uite-aşa, fără să ne dăm seama, relaţia noastră a trecut la alt nivel. E o relaţie bazată foarte mult pe încredere şi comunicare. Bogdan e persoana cu care pot să vorbesc orice", a mărturisit Alexandra Stan, într-un interviu pentru site-ul trăieştemuzica.ro. Alexandra şi Bogdan sunt împreună de şapte luni. În martie, cei doi au apărut pentru prima oară împreună la un eveniment monden. Tânărul cu alură de muschetar a reuşit să readucă zâmbetul pe chipul vedetei şi să o facă să spună că se simte fericită. Pentru primii paşi pe noul drum al Alexandrei, nu-i deloc rău. Este chiar ceea ce căuta.

Cu aproape trei ani în urmă, când apărea în presă cu chipul tumefiat după ce fusese bătută de iubitul ei, Alexandra Stan ajunsese la capăt de drum. Un drum în care totul părea minunat, dar totul era o iluzie: o relaţie toxică în care se angajase de dragul unui compromis, pentru un succes iluzoriu, pentru o carieră ce i se părea că merită preţul.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, pe 15 iunie 2013, după ce a fost bătută de iubitul ei, impresarul Marcel Prodan. Avocatul vedetei a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva lui Marcel Prodan, pentru şantaj.

În februarie anul acesta, Marcel Prodan a fost condamnat de Judecătoria Constanţa la şapte luni de închisoare cu suspendare, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar executarea pedepsei i-a fost suspendată condiţionat pe un termen de încercare de doi ani şi şapte luni. De asemenea, instanţa l-a obligat pe Prodan să-i plătească Alexandrei Stan 193 de euro, cu titlu de daune materiale, reprezentând cheltuieli cu îngrijirea medicală, dar şi 10.000 de euro, cu titlu de daune morale. Totodată, el a mai fost obligat la plata către stat a sumei de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

În ziua în care imaginile cu chipul ei transfigurat umpleau paginile de ziare şi ecranele televizoarelor, drumul urât pe care apucase Alexandra se încheia brutal. Artista ajunsese la o răscruce şi tocmai făcuse o alegere importantă pentru viitorul ei: să repare greşeala vieţii sale. S-a adunat, a strâns din dinţi, a lăsat ruşinea deoparte şi a arătat ce i s-a întâmplat, fără să disimuleze, fără să se ascundă de ochii lumii şi de judecata celorlalţi. A luat-o în altă direcţie, lăsând în urmă tot ce a fost urât.

Aşa că, în noiembrie 2013, la câteva luni după ce devenise victimă a agresiunii fostului iubit, cântăreaţa se implica într-o campanie împotriva violenţei în familie, intitulată "Nu bate! Mai bine cântă!". "Eu am învăţat că este foarte important să nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, să nu lăsăm pe nimeni să profite de un moment în care suntem vulnerabili", le-a spus ea elevilor de la Colegiul "Dinu Lipatti", la lansarea acestui eveniment.

Alexandra Stan nu s-a limitat doar la cazul său. Artista a spus că s-a întâlnit cu familii în care au existat cazuri de violenţă. "Chiar mi-am propus să îi ajut pe aceşti oameni, pe aceste familii, mai ales pe femei, femeile sunt cele abuzate şi sunt foarte implicată în această campanie şi îmi doresc ca pe viitor să derulez cât mai multe acţiuni", a explicat ea.

Vedeta îşi recăpătase forţa de a merge înainte şi mărturisea cum a reuşit să depăşească momentele dificile după ce a fost bătută de fostul iubit: "Sunt fericită pentru că mi-am recăpătat activitatea artistică, mă ocup de cariera mea, sunt cam obosită, lucrurile s-au derulat pe repede înainte şi am făcut multe lucruri într-un timp foarte scurt, dar sunt fericită şi acest eveniment ţine de trecut, a fost într-adevăr un eveniment neplăcut, însă l-am depăşit cu bine şi datorită tuturor celor care au fost alături de mine."

Eliberată de stăpânirea posesivă a lui Prodan, Alexandra Stan şi-a reluat cariera şi a lansat, în august 2014, un nou single, "Give Me Your Everything".  Piesa a fost inclusă pe cel de-al doilea album din cariera artistei, intitulat "Unlocked". La câteva ore după ce a fost lansat în Japonia, albumul a reuşit performanţa de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums. Sursa: eva.ro

Citit 3552 ori Ultima modificare Vineri, 06 Mai 2016 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.