Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Înainte de a trece la acţiune, femeile au nevoie ca partenerii să facă o serie de „popasuri” pe trupurile lor goale. Chiar dacă lista punctelor erogene este destul de lungă, o anumită zonă de pe trupul feminin le face pe reprezentantele sexului frumos să îşi piardă minţile de plăcere. Descoperirea „reţetei” unui preludiu plin de satisfacţie este un lucru mare pentru bărbaţi, motiv pentru care publicaţia „Men’s Health” a provocat mai bine de 2.000 de femei să dezvăluie care sunt cele mai sensibile puncte de pe corpul lor când vine vorba de stimularea sexuală.

Potrivit sondajului, zona din jurul sfârcurilor este cea care le fură femeilor pământul de sub picioare, în afară de cea genitală, potrivit opiniei a 39 la sută din respondente. În topul preferinţelor mai intră şi gâtul, 28 la sută din femeile intervievate alegând această zonă drept una câştigătoare. Interiorul coapselor şi urechile nu se bucură de aceeaşi popularitate, fiind alese de 17 la sută, respectiv, 10 la sută din femei. Un procent de 6 la sută au răspuns că au alte puncte erogene preferate.

Pe lângă constatările interesante, experţii au venit în ajutorul femeilor, dar şi al bărbaţilor, cu o serie de sfaturi menite să facă din preludiu o experienţă incendiară. Astfel, faceţi împreună duş. Veţi avea parte de o experienţă senzuală şi, în plus, apa fierbinte vă va face sfârcurile mult mai sensibile la atingere. Cea mai sensibilă zonă de pe mamelon este punctul de deasupra sfârcului, situat, după regula ceasornicului, între ora 10,00 şi ora 14,00. Nu în ultimul rând, alternează modalităţile de stimulare. Atinge-l cu limba, masează-l, muşcă-l uşor. (Surse online)

Citit 5026 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2016 18:31

2 comentarii

 • postat de max Duminică, 15 Mai 2016 11:19 89.137.227.*** Link la comentariu
  0
  0

  Femeile au orgasm cand vad portofelul plin al barbatului. E cel mai usor sa ajunga la orgasm asa.

  Raportează
 • postat de coco Sâmbătă, 14 Mai 2016 13:40 89.137.227.*** Link la comentariu
  0
  0

  Cea mai erogena zona e portofelul. Cand il vad femeile au orgasm instantaneu.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.