ADELA POPESCU - mama unui băieţel de nota 10

ADELA POPESCU - mama unui băieţel de nota 10
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Bebeluşul a venit pe lume sâmbăta trecută, cu cel puţin trei zile înainte de termen, şi a primit nota maximă la naştere * Actriţa a aşteptat finalul meciului de fotbal dintre România şi Franţa, pentru a merge la spital * Adela Popescu a născut într-o clinică privată din Bucureşti, găzduită într-o rezervă VIP * Iată cât a costat naşterea şi cazarea şi ce servicii au fost incluse în acel preţ, dar şi ce au declarat vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, la scurt timp după ce au devenit, pentru prima dată, părinţi


Adela Popescu a adus pe lume un băieţel, primul ei copil, sâmbăta trecută. Bebeluşul era estimat să vină pe lume în intervalul 14 - 19 iunie. Naşterea a avut loc pe cale naturală.

"Adela a născut în această dimineaţa. Băieţelul nostru a avut nota 10 la naştere. Sunt amândoi foarte bine. Emoţiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiţi", a declarat, imediat după fericitul eveniment, Radu Vâlcan.

Naşterea a avut loc într-o clinică privată din Bucureşti. Înainte şi după naştere, Adela a fost cazată într-o rezervă VIP a clinicii.

Conform wowbiz.ro, costurile s-au ridicat la peste 7.000 de lei şi au inclus, pe lângă naştere şi cazare, consultaţii medicale, meniu alimentar personalizat, sfaturi despre cum trebuie alăptat copilul.

"După un travaliu lung şi greu, fiul nostru a venit pe lume să ne arate ce este dragostea nemărginită! Suntem extrem de fericiţi, emoţionaţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu că totul a decurs perfect şi, iată, suntem amândoi sănătoşi! Eu mă simt foarte bine, mi-am revenit extrem de uşor. Sunt în picioare din prima zi, pregătită să îmi ţin fiul în braţe, să îl alăptez, şi să îi fiu alături în fiecare moment. Mâine plecăm acasă şi abia aşteptăm să pornim împreună, toţi trei, în cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre", a scris Adela, pe blogul ei.

Adela le-a acordat şi un interviu în exclusivitate colegilor săi de la "Vorbeşte lumea", în care a mărturisit râzând că a aşteptat să se termine meciul dintre România şi Franţa înainte de a merge la spital, deoarece durerile nu erau încă foarte mari.

"E ceva unic, indiferent ce vezi în filme sau citeşti în cărţi. În clipa în care bebeluşul apare după acel efort susţinut, cel puţin pentru mine aşa a fost, e ca o explozie, e ca şi cum ai ajuns la Nirvana. Sigur că e fericire în prima clipă, după care încep grijile. Eu eram pe masă şi le spuneam: Aveţi grijă de el!, dar l-am auzit plângând şi m-am liniştit. Apoi, mi l-au pus pe piept imediat şi l-am iubit! Am plâns şi înainte, şi după. Mă întreabă lumea cu cine seamănă, dar eu văd doar iubire!, le-a declarat artista colegilor săi de la Pro TV".

Întrucât actriţa nu a recurs la operaţie de cezariană, s-a refăcut rapid după naştere.

Totuşi, se confruntă cu dureri mari de sâni, lucru întâlnit des în rândul femeilor care nasc în acest mod.

"Adela a început să alăpteze, dar o dor sânii foarte tare. Ea e ajutată de cele două mame, a ei şi a lui Radu, care s-au mutat la ei acasă, pentru a-i ajuta cu bebeluşul. Adela a născut natural, se simte bine, s-a ridicat în picioare la scurt timp după naştere, deci poate să aibă grijă de fiul ei, dar mamele nu vor să o lase singură, sunt lângă ea. În plus, ambele bunici sunt topite după micuţul Alexandru", au declarat surse din anturajul actriţei pentru wowbiz.ro.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu de mulţi ani, însă abia în vara anului trecut s-au căsătorit. La finalul anului trecut, Adela a anunţat că este însărcinată. De atunci, este şi prezentatoarea emisiunii "Vorbeşte lumea" de la Pro TV. Este de aşteptat ca în luna septembrie să revină pe sticlă în această ipostază. Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2531 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2016 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.