Amalia Enache - o mamă fericită

Amalia Enache - o mamă fericită
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Amalia Enache a născut. Prezentatoarea de ştiri de la Pro TV a adus pe lume o fetiţă şi a descris experienţa ca fiind “magică”. Vedeta a ales să nască prin cezariană într-o clinică din Bucureşti, iar, la naştere, micuţa a avut 3,330 kilograme şi 53 de centimetri lungime.

“Este o minune! Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am! Deşi m-am pregătit pentru această întâlnire, momentul în care am văzut-o a fost peste imaginaţia mea. Am simţit dragoste în stare pură şi îmi doresc doar să îi ofer toată dragostea de care sunt în stare”, a declarat Amalia la scurt timp după naştere. Prezentatoarea ştirilor de la Pro Tv nu a divulgat încă numele tatălui copilului, fiind discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală.

După trei zile de spitalizare, Amalia Enache a părăsit maternitatea şi a postat pe Facebook prima fotografie în care apare alături de micuţă, pe care a anunțat că o va boteza Alma, povestind momentele speciale pe care le-a trăit în ultimele zile.

“Iată-ne la externare! La trei zile de la naştere, eu şi fiica mea Alma am fost în perfectă stare să mergem acasă, să începem noua viaţă în lumea noastră şi asta pentru că am fost pe cele mai bune mâini cu putinţă, în cel mai important, atât emoţional, cât şi fizic, moment al nostru.

Sunt chiar convinsă de asta şi, dacă aş mai naşte de 10 ori, tot acolo m-aş duce. Simt din toată inima nevoia să vă povestesc experienţa mea, nu e publicitate aici, ci sufletul unei mame care auzise multe înainte şi care are senzaţia că a născut într-o oază a binelui, nu într-un spital, cu tot ce te-ar putea speria la un spital.

Naşterea a decurs perfect datorită profesionalismului medicilor şi totul a fost mult, mult mai uşor decât în cele mai optimiste proiecţii ale mele. Am primit-o în braţe la o clipă după ce a ţipat, a fost în permanenţă cu mine, din momentul în care am ieşit din sală şi am ajuns în rezervă, eu m-am putut mobiliza la doar câteva ore, iar asistentele şi medicii de la Neonatologie sunt zâne, nu doar profesionişti.

Au stat lângă noi zi şi noapte, atât cât a fost nevoie, pentru alăptat sau orice altceva, cu o răbdare fără margini, astfel încât am plecat acasă încrezătoare şi cu un copil viguros, care se hrăneşte la cerere, aşa cum mi-am dorit. Puteam să citesc mii de cărţi, am învăţat acolo în trei zile mai mult decât pentru un doctorat.

Nu doar mulţumiri, dar toată dragostea mea, medicului meu, Dorina Codreanu. Am să-i povestesc Almei câtă încredere şi cât sprijin cu zâmbetul pe buze ne-ai dat!”, a scris Amalia pe pagina de socializare. Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1406 ori Ultima modificare Miercuri, 17 August 2016 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.