MONICA GABOR s-a întors în România

MONICA GABOR s-a întors în România
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Monica Gabor s-a întors în România, în urmă cu două săptămâni, după o pauză de mai bine de un an. Vedeta şi-a rezolvat, mai întâi, câteva probleme administrative şi a mers la o clinică particulară din Bucureşti pentru a face un set de analize.

Apoi, s-a revăzut cu fiica ei, cu care a petrecut mai întâi câteva ore într-un mall, la film. Acolo au fost surprinse de paparazzi WOWBiz.ro, care au filmat-o în timp ce se plimba pe aleile complexului comercial alături de Irina, fiica ei care va împlini zece ani în luna ianuarie. Mai mult, Monica şi-a petrecut timpul alături de fiica ei şi într-o scură vacanţă la munte.

Motivul principal al revenirii în ţară a fost însă acela de a merge cu fostul ei soţ la notar, pentru a întocmi actele în vederea moştenirii pe care acesta vrea să o lase fetiţei sale. Mai exact, Irinel Columbeanu a vrut să se asigure că întreaga lui avere va fi lăsată, după decesul său, fetiţei sale. Irina va intra însă în posesia banilor abia când va împlini 18 ani.

Conform Libertatea, Irinel şi-ar fi dat şi acordul ca Irina să meargă în America, să petreacă vacanţa alături de mama ei.

Vara trecută, Irinel Columbeanu a fost în vizită în America, ducând-o pe fiica lor în premieră peste Ocean.

(Sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 3861 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.