Jojo îşi face injecţii în burtă

Jojo îşi face injecţii în burtă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jojo se confruntă cu probleme de sănătate. Actriţa este însărcinată în luna a noua şi se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Bucuria venirii pe lume a celui de-al doilea copil este umbrită de problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. Mai exact, are hipotiroidie şi trombofilie. Astfel, este nevoită să urmeze tratament şi să îşi facă şi injecţii anticoagulante în burtă.

”Am aflat la un moment dat că sarcina mi-a declanşat nişte probleme cu tiroida, care nu a mai făcut faţă de această dată (hipotiroidie) şi tot în urma unor analize efectuate pe partea de început am aflat că am trombofilie. Am început aşadar medicaţia corespunzătoare atât pentru o problemă, cât şi pentru cealaltă. Tiroida nu m-a speriat aşa de tare deşi dă în mod clar tot felul de stări neplăcute, însă trombofilia mi-a creat multe nopţi nedormite…

Am intrat de ceva vreme pe injecţii cu anticoagulant. Nu credeam că voi reuşi vreodată să îmi fac singură o injecţie. Însă am reuşit. Am avut un prag la un moment dat când eram pe cale să bag pentru prima dată acul sub pielea de pe burtică. Însă am tras aer în piept şi am făcut-o. Noroc că acele sunt subţiri. Am tot citit pe internet că în burtă nu doare. Nu e propriu zis o durere însă, cel puţin pe mine, mă ustură tare”, a povestit Jojo pe blogul ei.

Sursa: agentiadepresamindena.ro si eva.ro

Citit 8025 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 22:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.