Geanina Ilieş - SCHIMBARE radicală de look!

Geanina Ilieş - SCHIMBARE radicală de look!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Geanina Ilieş, fosta vedetă a Observatorului de la Antena 1, considerată de public şi de Mass Media una din cele mai frumoase vedete din România, s-a făcut blondă! Vedeta şi-a dorit foarte mult o schimbare şi a ales stilul ombre cu bucle mari waves. Şi pentru că se numără printre persoanele norocoase cărora părul le creşte foarte repede, vedeta a decis să meargă şi pe o tunsoare mai scurtă. Vedeta, care a fost desemnată “Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune” în cadrul Galei Eva.ro din 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori, a împărtăşit cu cititorii blogului său, întreaga poveste a schimbării de look.

"Am înţeles că orice femeie de pe pământul ăsta ajunge să fie măcar o dată-n viaţă blondă. N-am zis eu, zic cercetătorii! Şi aici mă refer la culoare, ca să ne înţelegem. Nu am încercat niciodată, însă hotărârea a fost gândită. Gata, mă fac blondă. Bine, n-am zis tare, am zis aşa, încet, să mă aud doar eu! Sunt convinsă ca multe prietene nu credeau că am s-o fac, însă cand am discutat acasă despre „gestul meu", mi s-a zis clar: – Fă-te, iubito!

Ştiam că vreau o tunsoare mai scurtă (nu ştiu ce se întâmplă însă în ultima vreme îmi creşte părul foarte repede), o altă culoare şi ce să mai ocolim subiectul, ştiam că vreau o schimbare. Am ales ombre, cu waves şi bineînţeles presărat cu un bob de toată frumuseţea".

Geanina Ilieş a fost desemnată “Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune” în cadrul Galei Eva.ro din 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viaţă sănătos, implicată în campanii caritabile şi sociale precum: “Balul Albastru”, “Alege un viitor frumos prin sport” sau “Hospice Casa Speranţei”, în momentul actual vedeta deţine un bussines de care se ocupă personal, deţine blogul geaninailies.ro şi este mamă a unui băieţel în vârstă de 10 ani.

Citit 2393 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.