SPECTACOL la Antena 1. Un gălăţean şi o gălăţeancă, în marea finală a NEXT STAR | VIDEO

SPECTACOL la Antena 1. Un gălăţean şi o gălăţeancă, în marea finală a NEXT STAR | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Abia a început noul sezon Next Star la Antena 1, şi Galaţiul are deja două talente de excepţie în marea finală a competiţiei, pe Briana Guşu şi pe Alex Beznea. Spectacol impresionant au făcut şi micii samurai Akikai de la Tecuci.

Ediţia de joi seara a emisiunii Next Star a început cu Tecuciul, a continuat cu Galaţiul şi s-a încheiat tot cu Galaţiul. Pe podium!

Primii pe scenă au fost micii samurai de la Akikai Tecuci, care au oferit un moment spectaculos de arte marţiale care a ţinut publicul şi juriul cu sufletul la gură: salturi, acrobaţii, lovituri, energie, ritm, dar mai ales mesaje emoţionante ca „Preţuieşte viaţa” şi „Alege să fii fericit!”. Aşa cum aţi mai putut citi în "Viaţa liberă", numărul a fost dedicat lui Andi, un mic samurai care le-a fost alături şi i-a privit din Cer, ţinându-le pumnii strânşi în finala serii, unde s-au calificat cu succes. 

Golden Star

Cu siguranţă Aretha Franklin ar fi fost cucerită de spectacolul pe care l-a făcut gălăţeanca Briana Guşu interpretând piesa ei, "Think". Cu talent cât zece, câţi ani numără mica artistă, Briana l-a făcut pe Dorian Popa, membru al juriului, să-i ofere trofeul Golden Star şi s-o trimită direct în marea finală a concursului. „Pepe împreună cu Briana au făcut un moment de marile scene ale lumii! Are o voce extraordinară, are timbru, are interpretare, are energie, deci pentru marea finală este extraordinară! Iar în finală ea e trimisa mea!”, a spus Dorian, fericit.

Câştigătorul serii

Cu ajutorul unor pălării, Alex Beznea, de 11 ani, a jucat de unul singur o poveste în care a interpretat nu mai puţin de nouă personaje unul mai amuzant decât celălalt - beţiv, poliţist, mamă, puşti, pompier, doctor, bucătar, piţipoancă şi băbuţă – şi a făcut publicul şi juriul să râdă cu poftă.

„Este al naibii de greu să faci o sală întreagă să râdă numai cu ajutorul unor replici şi al feţei! Iar băiatul acesta a stârnit hohote de râs!”, a spus Dorian Popa. Cusurgiul CRBL a mărturisit că, dacă nu ar fi fost mentorul lui Alex, motiv pentru care n-avea voie să-i dea note, i-ar fi oferit, cu siguranţă, trofeul Golden Star.

Chiar şi fără steluţa aurie, Alex a ajuns în marea finală Next Star pentru că şi-a adjudecat cele mai mari note ale serii doi de zece şi un nouă!

Felicitări Alex, Briana şi Akikai!

Akikai:

Briana Guşu:

Alex Beznea:

În foto, Akikai, Briana și Alex:

Citit 4969 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2017 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.