Adda ar fi fost mândră de ea | O gălăţeancă talentată, la "Vocea României Junior" (VIDEO)

Adda ar fi fost mândră de ea | O gălăţeancă talentată, la "Vocea României Junior" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Simt că scena este noua mea casă. Îmi place foarte mult. Muzica înseamnă pentru mine a doua viaţă", mărturisea, cu emoţie, înainte de a urca pe scena ProTv, la "Vocea României Junior", Adina Bostan, în vârstă de opt ani, din Galaţi.

Alintată "Bostănica", Adina se simţea norocoasă purtând pe cap cuşma, dăruită de primarul din Târgu Bujor, de care avea musai nevoie pentru a interpreta piesa Addei "Lupii". Şi, chiar dacă scaunele membrilor juriului nu s-au întors, momentul Adinei, eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, a fost la înălţime. Şi n-o spunem noi, au recunoscut-o chiar vedetele din juriu.

"Ştii ce apreciez eu cel mai tare? Că ai ales o piesă a unei artiste românce, cu foarte mare succes la public", i-a spus Inna. "Uite, măi, fată mândră aici! Mândră-n toate cele! Data viitoare, promitem să ne întoarcem dacă vii. Adda ar fi foarte mândră de tine să te audă cântând", i-a spus Marius Moga. Tot el a fost cel care şi-a dorit primul să facă o fotografie cu Adina, după care toată lumea a vrut selfie cu mica artistă, chiar pe scena de la "Vocea României Junior". Andra a recunoscut că s-a abţinut cu greu să nu plângă: "Faptul că nu mă întorc cu scaunul e suficient, e prima dezamăgire că nu ne-am întors".

Condusă în culise de Marius Moga, Adina a promis că va reveni în concurs: "Promit că la anul o să fie mai bine! Sunt hotărâtă să merg şi la anul şi să câştig!”.

Suntem convinşi că aşa va fi. Mai ales că a primit în dar microfon, sintetizator, console şi toată tehnica necesară unui artist adevărat.

Citit 5050 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2017 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.