Mădălina Ghenea, mamă de fetiţă

Mădălina Ghenea, mamă de fetiţă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mădălina Ghenea va fi mamă de fetiţă. Actriţa este însărcinată şi va aduce pe lume primul său copil în primăvara acestui an. Tatăl fetiţei este Matei Stratan, cel cu care vedeta are o relaţie de aproape un an. Mădălina mărturiseşte că sarcina a fost destul de dificilă până acum. Poate din acest motiv a şi decis să o facă publică abia acum, în ultimul trimestru. Mădălina a divulgat faptul că va avea o fetiţă într-un interviu acordat revistei Gioia din Italia. Nu s-a decis însă asupra numelui cu care o va boteza. “Pentru nume, avem o listă lungă. Vom decide la prima întâlnire. Vrem să o cunoaştem înainte. Am avut o sarcină dificilă. Am emoţii mereu! Nu cred că o să scap de ele prea curând. Cele mai frumoase emoţii!”, a declarat actriţa pentru Elle.ro.

În plus, Mădălina a subliniat că nu va lua o pauză în carieră odată cu venirea pe lume a copilului. “Este important pentru mine să continui să lucrez şi probabil că voi lucra mai mult ca înainte să apară această minune în viaţa noastră. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim”, a adăugat vedeta.

Mama actriţei, Constanţa Ghenea, a oferit primele declaraţii despre sarcina fiicei sale şi s-a arătat extrem de bucuroasă ca va deveni în curând bunică. “Sunt cea mai fericita bunică, sunt foarte emoţionată. Suntem bucuroşi cu toţii. E o bucurie această veste, e emoţionant şi mă bucur că ea se simte bine şi e împlinită”, a declarat mama Mădălinei Ghenea, pentru WOWbiz.ro.

Constanţa Ghenea a ştiut de sarcina fiicei sale încă de la început, dar a reuşit să ţină subiectul secret, aşa cum au procedat şi actriţa, şi iubitul ei.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3302 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.