Anca Pop este pasionată de muzică şi de spiritualitate

Anca Pop este pasionată de muzică şi de spiritualitate
Anca Pop a revenit în România pentru a finaliza pregătirile pentru albumul de debut
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ritualurile şamanice, care te ajută să te cunoşti mai bine pe tine însuţi, dar şi să te vindeci de boli, au reprezentat pentru artista din România o experienţă inedită şi incredibilă, care a transformat-o într-o altă persoană.

"Mereu am căutat răspunsuri la întrebări imposibile, precum ce se întâmplă după moarte sau dacă există sau nu Dumnezeu. Ritualul şamanic Ayahuasca are proprietăţi binefăcătoare. Te ajută să te conectezi cu energia cosmică şi să accesezi foarte multă informaţie. Te transformă într-o altă persoană, mai asumată şi mai responsabilă", declară Anca Pop.

Cântăreaţa a devenit fascinată de şamani după ce a citit cartea lui Mircea Eliade "Şamanismul şi tehnicile arhaice ale extazului", acesta fiind şi scriitorul ei preferat.

"Eliade a fost un scriitor atât de complex, care a încercat să descopere lumea prin tot felul de mijloace. După ce am citit cartea lui despre şamanism, mi-am propus să ajung la o astfel de tabără, în Peru. Este, totodată, un ritual de purificare, care te ajută să îţi reechilibrezi şi energia sexuală", continuă Anca Pop.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese şi a colaborat cu acesta pentru propria melodie, "Jealous Monster", s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu doi ani, lansând piesele "Free Love" şi "Supercool".

În ultimii ani, cariera artistei a trecut graniţele ţării. Piesele sale au fost licenţiate în mai multe ţări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo. După ce a avut un turneu în Japonia şi a cântat apoi vreme de trei luni în Macau, Anca Pop a revenit în România, pentru a finaliza pregătirile pentru albumul de debut.

Piesa "Loco Poco", primul extras pe single, va avea premiera pe 26 mai în 38 de ţări, printre care şi România. Până la lansare, însă, Anca Pop se pregăteşte să cânte la petrecerea Warner Music, de la Cannes, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, ea fiind singurul artist din România invitat să cânte la eveniment. La party-ul exclusivist, care se va desfăşura pe un iaht, vor fi prezente numeroase staruri internaţionale. Eva Longoria, Orlando Bloom, Naomi Campbell, Adriana Lima sunt doar câteva nume celebre de pe lista de invitaţi, în timp ce pe scenă vor mai urca Jess Glynne şi Anne Marie, aceasta din urma cântând piesa "Rockabye", alături de Sean Paul.

Anca Pop va fi prezentă mai întâi la Warner Music Conference, în faţa unui public specializat, prilej cu care artista româncă va vorbi despre primul ei album, care va fi lansat în vara acestui an. Seara, Anca va încânta audienţa cu un show excentric şi provocator, regizat de Emil Rengle.

Cei doi participă pentru a doua oară la evenimentele Warner Music de la Cannes. Acestea se desfăşoară în paralel cu celebrul Festival Internaţional de Film de la Cannes, care va debuta pe 17 mai.

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului nume precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Bruno Mars sau Ed Sheeran. Anca Pop şi Emil Rengle au intrat în atenţia casei de discuri datorită videoclipurilor şi show-urilor excentrice şi elaborate pe care le realizează.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3512 ori Ultima modificare Duminică, 21 Mai 2017 13:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.