Carmen Brumă şi Mircea Badea au petrecut un weekend de vis la Sinaia

Carmen Brumă şi Mircea Badea au petrecut un weekend de vis la Sinaia
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Carmen Brumă şi Mircea Badea au petrecut un weekend de vis la Sinaia. Cei doi s-au relaxat preţ de trei zile într-un loc de poveste situat între masivele muntoase, unde s-au cazat într-un apartament situat la mansarda unei vilei, de pe terasa căruia au putut admira pădurea înverzită, precum şi muntele în formă de piramidă, unul din masivele din zonă despre care se spune că ar fi un puternic punct energetic.

“Priveliştea de care am avut parte de pe terasă este absolut spectaculoasă. Peste tot unde te uitai vedeai numai verde, aveai senzaţia că pluteşti deasupra pădurii de brazi. Este un sentiment minunat! Îţi umpli sufletul cu energie bună. Hotelul este situat pe o colină şi oferă cea mai frumoasă privelişte pe care o ştiu pe Valea Prahovei”, povesteşte Carmen Brumă.

Cunoscută pentru stilul de viaţă energic, Carmen nu a ratat ocazia de a face sport chiar şi în weekend-ul de relaxare de la Sinaia. Vedeta a făcut mişcare pe terasa spaţioasă a apartamentului, abdomene, fandări şi chiar extensii cu ajutorul unui elastic special prins de ambele glezne.

Pentru că sunt atenţi în privinţa stilului alimentar sănătos, cei doi s-au delectat apoi cu preparate culinare delicioase gătite de chef-ul restaurantului vilei, printre care şi muşchi de vită la grătar cu spanac proaspăt şi roşii bio culese din grădină, somon cu ciuperci sote sau creveţi cu rucola şi sos mediteranean.

Desertul care a impresionat-o cel mai mult pe Carmen a fost un salam de biscuiţi realizat după o reţetă tradiţională.  „Cel mai bun salam de biscuiţi pe care l-am mâncat vreodată!”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, spunându-le fanilor şi prietenilor ei cât de încântată a fost de experienţa trăită la Sinaia. „Linişte, aer curat, pădure, servicii de calitate, confort, personal foarte amabil, mâncare senzaţională”, a menţionat Carmen.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5230 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 15:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.