Andreea Bănică îi ia locul Ilincăi Vandici la ”Bravo, ai stil!”

Andreea Bănică îi ia locul Ilincăi Vandici la ”Bravo, ai stil!”
Andreea Bănică îşi va peterec vara, pentru prima dată, în Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ilinca Vandici a intrat în concediu prenatal şi este pregătită să aducă pe lume primul său copil. În acelaşi timp, emisiunea sa, "Bravo, ai stil", trebuie să continue, astfel că producătorii au făcut un casting pe care l-a câştigat Andreea Bănică. Artista urmează să îi ţină locul Ilincăi în perioada cât va sta acasă pentru a avea grijă de bebeluş.

„Preiau ştafeta de la Ilinca. Sper să fac faţă şi să nu o fac de râs. Dacă ea va dori un sfat în ceea ce priveşte copilaşii, să mă sune. Nu am urmărit emisiunea cap-coadă, ci frânturi. În schimb, am cules informaţii de peste tot. Am fani în familie, pornind de la Sofia, bona lui Noah, sora mea…Nu şi Lucian! El nu are timp. Eu sunt plină de informaţii. Îmi plac mult şi juraţii. Sunt foarte buni în ceea ce fac şi sunt perfecţi pentru o emisiune de modă, stil şi eleganţă. Am observat şi pe internet că fetele sunt foarte active pe reţelele de socializare şi vorbesc mereu despre „Bravo, ai stil!”. Trebuie să vă mai spun că, de când am venit prima oară la Kanal D, m-am simţit ca în familie şi sper că aceste sentimente nu vor dispărea niciodată”, a declarat Andreea Bănică pentru WOWbiz.ro.

Rămâne de văzut cum se va descurca artista şase zile pe săptămână departe de cei doi copii ai săi, Sofia şi Noah, cel din urmă având doar şapte luni.

„Probabil că îl veţi vedea pe Noah aici (n.r la platourile de filmare) pentru că este mic şi pot să îl aduc. Sofia când intră în vacanţă va pleca la mare. În weekend-uri voi fugi şi eu la mare, între filmări. Se anunţă o vară caldă, incendiară. Eu nu am petrecut niciodată vara în Bucureşti, ci doar la mare şi în ţară, la spectacole”, a adăugat solista.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4318 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2017 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.