Două oferte la acelaşi preţ

Două oferte la acelaşi preţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru o lecţie de biologie, botanică şi astronomie pe viu merită să vizitaţi Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Constanţa *

Sezonul estival este deja pe sfârşite aşa că şi preţurile pe litoralul românesc s-au mai domolit. De pe 1 septembrie, dacă nu intraţi în campania de pregătiri pentru şcoală, puteţi profita de cele două oferte „Litoralul pentru toţi” şi „O săptămână la mare” scoase la bătaie de agenţiile de turism.

Prima ofertă este valabilă în perioada 1-18 septembrie şi se traduce în şase nopţi cazare la un hotel de o stea la preţul de 59 de lei de persoană pe sejur. La un hotel de trei stele, preţul se ridică la 219 lei de persoană pe sejur.

Preţuri identice sunt şi la oferta “O săptămână la mare” cu precizarea că valabilitatea se prelungeşte până la 30 septembrie.

Dacă tot ajungeţi pe litoral împreună cu copiii, nu rataţi şansa de a petrece timpul în mod educativ la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, Constanţa. Delfinariul nu mai are delfini, dar puteţi admira pinguinii şi leii de mare. Preţul biletului este de 9 lei pentru adulţi, 4 pentru copii.

Intrarea la expoziţia de păsări exotice costă numai 3 lei, dar veţi fi dezamăgit de condiţiile în care sunt ţinute bietele zburătoare. Papagali mai frumoşi şi mai sănătoşi puteţi admira la Tecuci, în Parcul lui Pazvante.

În Microrezervaţie veţi descoperi pelicani, lebede albe şi negre, struţi, raţe, lişiţe, tot felul de păsări de baltă, dar şi păuni, căprioare, cerbi, cai şi ponei. Contra cost, copilul dumneavoastră poate primi o primă lecţie de călărie.

Priveliştea este „condimentată” cu o bisericuţă din lemn construită după modelul bisericilor din Maramureş, o moară şi câteva foişoare care vă permit să admiraţi rezervaţia de la înălţime. Biletul de intrare costă doar 8 lei pentru un adult şi 4 pentru copii.

Cu 10 lei de adult şi 5 pentru un copil, aveţi parte de o incursiune... pe cer, printre planetele şi constelaţiile din sistemul nostru solar. Vă puteţi simţi cu adevărat un astronaut la Planetariul din Constanţa.

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.