Copilăria la ţară a Adelei Popescu

Copilăria la ţară a Adelei Popescu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adela Popescu mărturiseşte că a trăit cea mai frumoasă copilărie în satul Şuşani, în care s-a născut. A mers cu capra, s-a urcat în cireş, a jucat elasticul, pituluş, a arat porumbul. O copilărie mult mai memorabilă şi mai sănătoasă, se pare, decât cele trăite în prezent în jurul tehnologiei şi al reţelelor sociale.

Adela Popescu s-a născut şi a copilărit la ţară. Şi nu se simte deloc în inferioritate. Mai mult, consideră că a avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Una ce nu poate fi comparată cu modul în care copiii din ziua de azi îşi petrec timpul liber, în jurul tehnologiei şi al reţelelor sociale.

Căci, da, e chiar mai bine să te conectezi cu natura, să te joci simplu, elasticul sau pituluşul, decât să te refugiezi în reţelele de socializare, comunicând cu prieteni cu care abia dacă te vezi faţă în faţă, făcându-ţi selfie-uri după selfie-uri pentru a epata pe Instagram sau Facebook şi a te lua la întrecere cu aceştia arătându-le că, de fapt, tu esti mult mai cool, ai haine şi gadgeturi mai bune decât ei şamd.

Modul în care trăieşti copilăria te formează ca om pe mai departe, te construieşte sufleteşte. Şi norocoşi sunt cei care au parte de experienţe memorabile precum… Adela Popescu. „Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt «parfumul». Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită.

Din toamnă, părinţii mei se vor muta «la oraş». Oh, Doamne, cât am aşteptat! Cât am aşteptat! Mami este deja de un an cu noi, ne ajută cu Alexandru, dar din toamnă va veni şi tati şi vor avea casa lor aşa cum şi-au dorit-o […] Din toamnă, vom fi toţi aici! Șușaniul (satul în care a crescut, n.t.) drag nu va fi niciodată uitat, mai ales că noi vom continua să facem sărbătorile acolo, iar părinţii mei să se mute la «reşedinţa de la ţară» în anotimpurile calde, urmând să vină la Bucureşti când e frig”, a scris actriţa pe blog.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2818 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2017 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.