Adelina Pestriţu creşte un raton în casă

Adelina Pestriţu creşte un raton în casă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adelina Pestriţu şi-a luat un nou animal de companie. Pe lângă căţeluşa Nobby, vedeta creşte acum un … raton. O achiziţie mai puţin surprinzătoare, ţinând cont că avea de gând să îşi ia o maimuţă…

Adelina Pestriţu este mare iubitoare de animale. Are, de câţiva ani, o căţelusă pe nume Nobby, pe care o ia oriunde merge, şi care are chiar şi pagină de Instagram cu aproape 65 de mii de followeri.

Vedeta şi-a uimit fanii zilele trecute când a postat pe pagina ei de socializare mai multe fotografii şi înregistrări video care îi prezintă noua achiziţie: un raton pe care îl creşte în casă.  Acesta are numele Cindy, iar stăpâna i-a făcut şi lui pagină de Instagram.

Adelina mărturiseşte că şi-ar fi dorit chiar să aducă acasă o veveriţă şi chiar o maimuţă, îndrăgostită de aceste animale de când le-a observat în mediul lor natural în Thailanda.  “De câteva ori am dat comandă în Ungaria, însă m-am gândit mai bine. E greu de ţinut în apartament, le e greu în captivitate, pentru că au nevoie de spaţiu. Mi-ar fi distrus şi casa, mai sunt şi purtătoare de boli grave. O maimuţă poate costa între 700 şi 1.500 de euro, diferă de la o rasă la alta.

Nu m-am interesat îndeaproape ce mănâncă pentru că visul nu a fost realizabil. Când am fost în Thailanda am văzut maimuţe de aproape, am fost chiar pe strada pe care umblau libere”, a declarat Adelina pentru Click.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3071 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 16:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.