Ce să mănânci când te atacă zombie

Ce să mănânci când te atacă zombie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Riscul de a fi atacaţi de zombi ca în serialul "Walking Dead" este destul de mic. Totuşi, producătorii filmului au găsit o strategie bună de a-i ţine pe fani aproape: cu ajutorul unei cărţi de bucate şi supravieţuire inspirată din acţiunea filmului. ”The Walking Dead: The Official Cookbook and Survival Guide” este editată de televiziunea AMC care realizează serialul şi a apărut cu ocazia seriei 8 care va fi difuzată începând cu această lună.

Cartea conţine peste 60 de reţete pentru toate mesele zilei, chiar şi gustări şi băuturi. Unele dintre ele au fost folosite chiar de personaje în episoadele difuzate până acum.

Multe dintre reţete sunt potrivite pentru gătit în aer liber având în vedere situaţiile în care sunt puse personajele serialului, a relatat gustarte.ro.

Autorii spun că reţetele nu pot fi folosite dacă nu ştii cum să supravieţuieşti în lumea nouă şi, de aceea, au inclus şi un ghid de vânătoare şi căutare de alimente.

Cartea este scrisă de Lauren Wilson, proprietara restaurantului Rose and Bar din Brooklin. Autoarea nu este la prima lucrare de acest tip. În 2014 a publicat The Art of Eating Through Zombie Apocalypse, care conţine tot reţete şi sfaturi necesare pentru a supravieţui în situaţii limită.

Citit 1357 ori Ultima modificare Marți, 03 Octombrie 2017 18:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.