A reprezentat România, la un festival internaţional. O gălăţeancă, pe podium la "Singer Stage Malta"

A reprezentat România, la un festival internaţional. O gălăţeancă, pe podium la "Singer Stage Malta"
În imagine, Sabina Crăescu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Premiul al III-lea obţinut la Festivalul "Singer Stage Malta", categoria de vârstă 13-15 ani, reprezintă cel mai nou trofeu internaţional câştigat de Sabina Crăescu, elevă la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, după cele obţinute în Slovenia.

"Am dus lupta până la capăt şi am reuşit sa câştig! Premiul al treilea, la categoria D! Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!”, este mesajul pe care Sabina l-a postat pe pagina sa de Facebook, după succesul din Malta. După cum am aflat de la mama ei, Sabina, care abia a împlinit 13 ani, a fost mezina acestei grupe de vârstă, în care tocmai a debutat, şi a avut de înfruntat 17 concurenţi din şapte ţări. A interpretat două melodii: "If I Ain t Got You" - un cover după piesa celebrei Alicia Keys, şi "Zile de foc", compusă de Claudiu Bulete.

Trebuie spus că Sabina, singura concurentă din România, a ajuns la acest festival graţie invitaţiei pe care a primit-o la o competiţie din Slovenia, "Bled Golden Microphone". Nu a fost uşor s-o onoreze: "Primise mai multe invitaţii atunci, în Slovenia, dar, din păcate, financiar, nu le-a putut onora. Cu eforturi supraomeneşti ale familiei şi prin bunăvoinţa unor oameni care au susţinut-o financiar (SC Eco-Metal Recycling Galaţi şi Cabinet de avocatură Axente Bogdan), cărora le mulţumim încă o dată, Sabina a mers la acest festival. A mers singură, neînsoţită de niciun membru din familie. De aceea le mulţumim lui Claudiu Bulete - un compozitor îndrăgit de copii, născut la Tecuci - şi soţiei acestuia, Mirela Bulete, textiera multora dintre melodii", ne-a spus mama Sabinei.

Ce-ar mai fi de spus? Că Sabina a primit deja alte patru invitaţii pentru 2018, la festivaluri internaţionale în Kosovo, Bulgaria, Macedonia şi Italia.

Citit 5603 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2017 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.