Din nou pe scena X Factor | Cea mai frumoasă pirandă din Lieşti a câştigat pariul cu Carla’s Dreams (FOTO și VIDEO)

Din nou pe scena X Factor | Cea mai frumoasă pirandă din Lieşti a câştigat pariul cu Carla’s Dreams (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

„Prinţesa Ţiganilor din Galaţi”, aşa a fost numită Narcisa Stănescu, în vârstă de 17 ani, cea mai frumoasă pirandă din comuna Lieşti, după apariţia de senzaţie la audițiile X Factor, când a dovedit cu prisosinţă că are „baro talentu”, adică mare talent. Vineri seara, Narcisa Stănescu a revenit pe scena X Factor, etapa Bootcamp, în postura de concurentă în echipa Deliei.

„Mi-am dorit din suflet asta şi uite că sunt în Bootcamp, ceea ce n-aş fi crezut! Doamne, deci nu mă aşteptam! Sunt voci extraordinare la X Factor şi prezenţe atât de fabuloase, de superbe, că nu mă aşteptam eu, o simplă ţigancă sau o simplă fată, să fiu atât de plăcută! În momentul acesta, X Factor pentru mine înseamnă un vis împlinit! Şi vreau să vadă lumea că nu toţi ţiganii sunt la fel!”, mărturisea, cu modestie, Narcisa care a fost aleasă, dintre sutele de concurenți, între cele 11 voci din echipa Deliei. Vineri seara, frumoasa pirandă din neamul căldărarilor din Lieşti, deşi îşi dorea enorm să ocupe unul dintre cele patru scaune de pe scenă pentru a merge în etapa următoare a concursului, a oferit o adevărată lecţie de fairplay: şi-a aplaudat şi încurajat adversarele, bucurându-se sincer de prestaţiile lor artistice.

Cu dulceaţă sau fără?

„Am avut impresia că vine Elsa din Ţinutul de Gheaţă!”, i-a spus Horia Brenciu când Narcisa şi-a făcut apariţia pe scenă îmbrăcată într-un superb costum tradiţional de culoarea cerului. Prima grijă a Deliei a fost să se asigure că tânăra n-a uitat de pariul cu Carla’s Dreams pe… dulceaţa din vocea ei. Mai exact, potrivit pariului, dacă Narcisa ar fi avut mai multă ”dulceață în voce” în etapa Bootcamp, Carla’s a promis că îi va pune la dispoziție studioul lui profesionist, pentru a înregistra o piesă, iar dacă nu, Narcisa urma să-i ofere un element din veşmântul ei tradiţional. Fireşte, Narcisa îşi amintea perfect pariul făcut şi a venit pregătită!

Întrebată ce va cânta, Narcisa a promis că va fi o surpriză. Şi chiar a fost!

Narcisa Stănescu a interpretat uimitor "Bang Bang", o piesă extrem de dificilă, cântată de Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj, care a inclus şi o parte de rap. Şi a stârnit ropote de aplauze!

Judecata lui Carla’s

„Oficial declar: dulceaţă în voce n-ai avut! În schimb ai avut tăişuri foarte plăcute! Dar cu toate că n-ai avut dulceaţă în voce, eşti o dulceaţă, aşa că eu te invit la mine în studio, oricând vrei tu, şi promisiunea mea eu o să o ţin. Bravo! Felicitări”, a anunţat Carla’s Dreams recunoscând că a pierdut pariul.

„Eu rămân la părerea că tu trebuie să joci într-un film. În momentul în care mă uit la tine am senzaţia că sunt la cinema şi mă uit la un film. E incredibil”, a mărturisit Ştefan Bănică.

„Eu dacă aş fi în locul Deliei, aş vrea să-ţi aşez rochia de Elsa pe ultimul scăunel”, a spus Horia Brenciu.

Delia a ales să mai prelungească momentul deciziei şi a întrebat-o dacă şi-a respectat pariul şi a adus ceva din veşmântul tradiţional. Degeaba a insistat Carla’s Dreams că Narcisa a câştigat pariul, nu l-a pierdut, tânăra a ţinut să ofere fiecărui membru al juriului, în dar, câte o fustă tradiţională ţigănească, moştenită de la bunica ei. Şi bucuria a fost pe măsură! Membrii juriului aproape că s-au luptat pentru fuste! Încântat, Horia a luat-o în braţe şi-a vrut să fugă cu ea de pe scenă.

„Le-am adus pentru că aşa mi-am dorit! Doar adevărul contează! Cu toate că mi-aş fi dorit un scaun din tot sufletul, vreau să-l obţin pe merit! Prin tot ce pot să dau eu mai bun!”, a ţinut să spună Narcisa, subliniind că darul nu are legătură cu jurizarea.

Decizia

„Să stea, să stea, să stea!”, aşa scanda publicul încercând să influenţeze decizia Deliei. Dar artista a fost de altă părere, chiar dacă i-a apreciat evoluţia. „Să ştii că a fost mai bine decât m-am aşteptat! Şi asta e mare lucru! E bine. Înseamnă că poţi să creşti! Undeva, la anul, pe vremea asta, te văd mult peste ce-a fost acum. Narcisa, am mare încredere în tine că la anul vei face treabă foarte bună. Nu te lăsa de muzică, mergi la cursuri de canto, pentru că ai şanse foarte mari! Eşti foarte talentată. Îmi pare rău, în seara asta n-o să obţii un scaun, dar obţii toată admiraţia noastră! Toată dragostea!”, a fost decizia Deliei. Narcisa a părăsit concursul demnă, cu zâmbetul pe buze. Dar cu părerile de rău ale lui Carla’s Dreams.

„Pe Narcisa Stănescu aş înscrie-o la categoria părerilor mele de rău. Îmi pare rău că nu suntem în 2018 pentru că dacă ea era pregătită vocal mai bine, câştiga concursul! O să păstrez fusta pentru că este un dar de la o fetiţă, de la o doamnă, care a participat la un concurs, care mi-a plăcut şi care este părerea mea de rău”, a spus artistul.

Sursa foto: Antena1

Citit 21597 ori Ultima modificare Luni, 27 Noiembrie 2017 11:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.