Hotel Pirates Resort Mamaia aduce litoralul la un pas de tine

Hotel Pirates Resort Mamaia aduce litoralul la un pas de tine
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Hotelul "Bicaz - Pirates Resort" Mamaia, singura unitate turistică tematică de pe litoralul românesc, vine mai aproape de gălăţeni prin deschiderea chiar în oraşul lor a unui oficiu destinat informării şi cumpărării de pachete turistice. Punctul de lucru situat chiar în centrul oraşului se adresează atât clienţilor individuali, cât şi grupurilor de turişti care îşi doresc să aibă parte de o experienţă cu adevărat de neuitat în următoarea vacanţă de vară.

În biroul deschis la Galaţi vă aşteaptă un personal pregătit, gata să vă ofere toate informaţiile despre cele mai avantajoase pachete turistice de care puteţi beneficia în cadrul Hotelului "Bicaz" Mamaia. Pe tot parcursul lunii decembrie, persoanele care aleg să petreacă următoarea vacanţă de vară la Hotelul "Bicaz" vor avea parte de oferte imbatabile, în sistem Early Booking. Pentru a vă convinge singuri de pachetele turistice puse la dispoziţie de "Pirates Resort" Mamaia este de ajuns să veniţi la biroul de pe strada Brăilei, bloc BR1A, în incinta agenţiei de turism "Beija-Flor" (între Stirex şi fosta Agenţie de Voiaj CFR).

"În cei doar câţiva ani de când funcţionează ca hotel tematic, "Pirates Resort" Mamaia a cunoscut o diversificare constantă a serviciilor oferite turiştilor. În special, copiii sunt fascinaţi încă din momentul în care păşesc în recepţie, însă nici adulţii nu rămân pentru mult timp imuni la farmecul decorului. Atmosfera din hotel este una de poveste, la propriu, aducând aminte de celebra serie de filme de aventură "Piraţii din Caraibe". Principalul nostru obiectiv a fost şi va rămâne axarea pe serviciile de calitate, un concept diferit faţă de ceea ce turiştii pot găsi în alte locuri de pe litoralul românesc", a explicat Iulian Tenie, general manager al "Bicaz Pirates Resort".

Dincolo de decorul cu totul excepţional, care se prelungeşte inclusiv în spaţiul de joacă pentru copii şi în restaurant, turiştii cazaţi la Hotelul "Bicaz" se pot bucura şi de o piscină excelentă cu apă încălzită. Un alt avantaj constă în faptul că Hotelul "Bicaz" este situat chiar pe malul mării, la doar câţiva metri de nisipul fin al litoralului.

Surprizele continuă şi pentru sezonul din 2018, 28 de camere şi patru apartamente din cadrul hotelului fiind transformate în camere Privilege. Aceste spaţii vor fi renovate integral şi vor deveni, de asemenea, tematice. Fiecare cameră va fi unică prin mobilier şi decor, fiind aferentă unui membru al echipajului de piraţi.

"Tot din 2018, pachetele turistice oferite de Hotelul "Bicaz" vor include în tarif şi masa de prânz, pe lângă micul dejun. Oferta vine în special în întâmpinarea nevoilor familiilor cu copii. Seara, după o zi de plajă, turiştii se pot bucura de spectacole tematice cu totul inedite. Toate aceste facilităţi şi multe altele care aşteaptă doar să fie descoperite fac din Hotelul "Bicaz - Pirates Resort" Mamaia locul ideal pentru familiile cu copii şi nu numai", a concluzionat Iulian Tenie.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să vizitaţi oficiul de pe strada Brăilei. Puteţi accesa şi site-ul www.hotelbicaz.ro sau vizita pagina de Facebook a hotelului.

Prinde cele mai bune oferte pentru vacanța de vară!

(P)

Citit 4232 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2017 14:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.