Un polițist din Mehedinți știe să traverseze pe alzebră

Un polițist din Mehedinți știe să traverseze pe alzebră
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Baba arde și țara se piaptănă

Întrebare la Radio Erevan Der Leyen: „E adevărat că șeful interimar al IPJ Mehedinți a concurat singur pentru postul de adjunct, ca să fie sigur că nu obține postul?!”

Răspundem în dorul lelii: „Da, însă nu numai pentru asta îl admirăm pe angajatul Ministerului de Interne și nu doar din cauza asta iubim competiția, emulația și fie ca și cel mai bun să câștige!”

Stimați cetățeni, la Poliția Română a ieșit, din nou, soarele. Mă rog, am vrut să spun că plouă. Cu soare. Mai precis, e soare cu mehedinți. Actualul interimar al Inspectoratului de Poliție al județului cu același nume a susținut, la sfârșitul lunii trecute, examenul pentru postul de adjunct al instituției, dar când a venit rezultatul a constatat că a obținut nota 1. Derutat și indignat de nota obținută, polițistul a sunat la unul dintre cunoscuții retaileri de veșminte de damă, convins că 1 nu este nota obținută de el la examen, ci mărimea cupei sutienului preferat al soției sale. Norocul lui este că nu i-a răspuns nimeni. La cererea cititorilor pedanți, cărora le place să răsucească cuțitul alegoric în rană, revenim cu precizarea că șeful interimar al IPJ Mehedinți a concurat singur pentru postul de adjunct, poate și pentru că e un tip ceva mai solitar și îndrăgește liniștea și isihasmul profesional. Ceea ce justifică în bună măsură decizia de a fi singur pe post. Discreția este al doilea său nume de scenă. În Mehedinți, actualul interimar este cunoscut ca singurul polițist care a reușit să revoluționeze Alzebra de clasa a VII-a. La un simpozion cu tema „Pitagora într-adevăr”, interimarul a spus că dacă într-o mașină sunt 3 polițiști și, brusc, scoatem 4 dintre ei din mașină, suntem nevoiți ca, la fel de repede, să băgăm la loc, în mașină, aproximativ un polițist ambițios, ca să ne asigurăm că mașina rămâne goală.

 

 

Citit 1059 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.