Englezii seduc la școli înalte pentru adulți

Englezii seduc la școli înalte pentru adulți
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Marea Britanie se bucură de revenirea la metodele vintage de studiu și educație. Pe scurt, filmele mute trezesc, din nou, atenția iubitorilor de artă cinematografică și nu numai.

Celebra actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, a fost invitată să țină o prelegere studenților de la prestigioasa Universitate Oxford. În știrea prezentată de presa de cultură îndoielnică de la noi se zice cam așa: „Actrița de filme pentru adulți a făcut acest lucru în calitate de influencer, pentru a vorbi despre importanța stabilirii unor limite în plan profesional și privat, despre încrederea în sine...”. Ce-ar putea înțelege studenții Universității Oxford de aici? Că, mai devreme sau mai târziu, vor deveni adulți și că n-ar fi câtuși de puțin rău să învețe să vorbească așa frumos.

* Copilul în vârstă de numai șapte ani, care a câștigat concursul televizual „Românii au talent”, a citit peste 200 de cărți. Asta nu-i nimic pe lângă faptul că cel puțin 150 de cărți din cele 200 citite de puști au fost scrise, sau urmează să fie scrise, de cunoscutul doctor-în-ce-vrea-el Lucică Bode.

* Șoc, groază și foarte multă indignare! Celebra și frumoasa Mădălina Ghenea a apărut în tabloid, într-un articol în care ni se spune că a fost criticată de fani pentru apariția într-o reclamă. Nu mă miră indignarea fanilor ei, pentru că, din nefericire, nu e prima oară când Mădălina Ghenea le înșeală așteptările, apărând într-o reclamă nepermis de îmbrăcată.

* Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, fostă iubită a lui Ciprian Marica, este din nou singură, după despărțirea de domnul alături de care trăia visul, își construia planurile și, inevitabil, își plătea facturile. Sincer, mă miră că tabloidele de la noi, care știu că Ilinca Vandici a fost iubita lui Ciprian Marica, n-au sesizat pericolul care o paște pe vedeta de televiziune. Presa de scandal și fetișuri din Marea Britanie ar fi consemnat deja că „Ilinca se consolează în brațele unui prosop, proaspăt ieșit și el dintr-o relație tumultuoasă”.

⇒Baba arde și țara se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2004 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.