Din cauza creșterii economice, s-a umflat Horezu

Din cauza creșterii economice, s-a umflat Horezu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Un bărbat din județul Gorj are o așa de mare încredere în organele competente, încât s-a deghizat în polițist. De ce? Ca să-și determine fosta iubită să-i returneze cadourile pe care i le dăruise pe durata relației.

E genul de bărbat galant care, pentru a fi și persuasiv, trebuie să se dea drept ceea ce nu este. Nu știu unde încadrează psihologii genul ăsta de transfer de personalitate, dar cred că tratamentul este evaziv. Surse apropiate anchetei, pardon de clișeu, spun că bipedul ar fi încercat să se deghizeze în Godină, însă n-a găsit alpacă la târg, bașca nu prea știe să scrie.

 * Poliția din Vâlcea a efectuat controale la comercianții din Horezu care vând, vezi Doamne, celebra ceramică realizată, chipurile, de artizanii locali. Polițiștii au descoperit, fără stupoare, că nu mică le este mirarea! Pardon! Am vrut să spun că oamenii legii au constatat că mare parte din ceramica, vezi Doamne, de Horezu, era produsă în Bulgaria. Cum și-au dat seama organele abilitate de șmen?! Din scurtul dialog multicultural purtat cu unul dintre comercianții de Horezu:

- Aveți vaze de alea...?

- Nu, că le-am datătă pe toatete.

- N-am înțeles!

- Sunteți turc?! V-am zis, le-am vândutătă pe toatete.

- Haideți să vă iau altfel! Știți cumva cum îl cheamă pe fostul președinte al USR?

- Dan Varna.

- Aha. Dar știți ce-nseamnă USR ?!

- Uniunea Salvați Ruse.

 * Cu ocazia unei revelații de origine incertă, generalul Nicolae Ciucă s-a prins că mandatul său de premier se apropie de sfârșit. Fapt pentru care, prim-ministrul României a rostit aceste cuvinte de aleasă spiritualitate:

O spun fără mândria păcatului biblic, am reușit să avem o creștere economică de 4,7%”.

Abia aștept să frunzăresc „Biblia hazlie” din care a citat Ciucă! Sunt curios dacă în ediția apocrifă este trecut păcatul beției de cuvinte. Pentru că mie unul mi se pare că aia e o creștere de 4,7% în aerul expirat.

⇒Baba arde și țara se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1678 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.