Eurovizionu’ de bine este afacerea de mamă

Eurovizionu’ de bine este afacerea de mamă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Planeta trebuie salvată. Dar cum să facem? Să începem de jos în sus, cu mic, cu mare, din prima conjugare?! N-ar fi rău. La Craiova, copiii se implică deja. Cinci minori sunt cercetați pentru furt, după ce-au spart zeci de mașini care funcționează cu combustibili fosili. Cel mai mic dintre suspecți are 11 ani. Precoce?! E puțin spus. E adevărat, cei cinci adolescenți au spart mașinile, cu gândul de a fura câte ceva, ce găsesc și ei pe-acolo, însă, în timp ce cotrobăiau, și-au dat seama că alea sunt mașini care poluează Bănia, județul, țara, continentul și, inevitabil, Planeta. De aceea, adolescenții iau în calcul să se gândească serios să contribuie și ei la salvarea Terrei. Adică, să renunțe la furtul clasic, și să treacă pe furt electric, digital sau, de ce nu, măcar ciordeală hibridă.

* Gazeta Sporturilor scrie, de regulă, despre sport. Mai cu seamă atunci când iubitele și cuceririle fotbaliștilor uită să se dezbrace în văzul tuturor sau, și mai grav, uită să sune la Gesepe. Acum două zile, din nu se știe ce eroare de comunicare, Gazeta Sporturilor a publicat un articol despre meciul decisiv pentru promovare al Oțelului. Titlul articolului?! O splendoare: ”Dorinel Munteanu este, din nou, în fața unui moment istoric: «Ar fi păcat să dăm cu piciorul!»”

E ca pe vremea în care, înainte de meciurile lui Lucian Bute, fanii îl încurajau, anunțând că-i țin pumnii.

* Mama lui Theodor Andrei, băiatul cu Eurovizionu’, a rupt tăcerea, așa cum fac multe personalități care nu se pot abține să spună cuvinte memorabile: „Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Nu știu, însă, dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană”.

Sursele rubricii „Baba arde și țara se piaptănă” au și aflat care este țara europeană din Asia pe care tânărul cantautor o va reprezenta. Theodor Andrei se va deghiza în sora lui Kim Wilde Giong Bun, ca să poată cânta alături de îndrăgita trupă Taiwan Halen.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1535 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.